![]() |
Hogwart! Prosze o odpowiedzi! :(
Wiem, że niktórzy powiedza, że mogłam się posłużyć wyszukiwarką ale naprawde nie nawidze JEJ!... ;)
Dobra chciałam się o cos zapytać... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Chce sobie zrobić w Simach Hogwart ale ja nie mam talentu do robienia zamków a więc wyszukałam pare zamków (takich jak Hogwart) w necie tyle, że żaden z nich mi nie działa w grze! I czy ktoś z was może mi przesłać Hogwart (ZROBIONY PRZEZ WAS) nie z netu bo mi coś nie działają... Tylko własnej roboty?? Jak zobaczyłam jak np. "Tidus2004" zrobił zamek to mi szczena opadła!! Ale on nie może przesłać a więc chciałam poprosić o pomoc kogoś innego... Bardzo was o to prosze!! Czekam na szybkie odpowiedzi... :( |
A instalujesz te zamki?
|
Cytat:
jest jakiś błąd! :( Miałam ich już około 5 i żaden nie chce wejść z neta dlatego chce od kogoś z gry... :( Nie umiem znalesć już więcej podobnych do Hogwartu... |
A masz The Sims 2: Na studia? Bo moze te zamki podszebują NS.
|
Cytat:
Ale sprawdzałam i nie wymagały dodatku The Sims 2: Na studiach :O |
A co jest napisane - "w tym blędzie"
|
Cytat:
bo już sprawdzałam :( Wiesz może gdzie na forum moge sciągnąć Hogwart zrobiony (dosyć ładnie ;)) przez kogoś? |
Hmmm...
a ściagalaś z Modthesims? |
Cytat:
A więc znasz jakiś zamek na forum podobny do Hogwart (nawet ładny ;)) któy da się ściągnąć? ;( |
Millie, to że nie lubisz wyszukiwarki, mało kogo wzrusza. nie rozumiem w czym masz problem - z wpisaniem Hogwart ?
Jeśli chodzi o drugi problem - domy z forum niczym nie różnią się od domów z modthesims, i jedne i drugie są robione przez normalnych użytkownikow. tak więc jeśli jedne się nie instalowały, nie będą się prawdopodobnie instalować drugie. zainstaluj sobie sims2pack clean installer i za jego pomocą na pewno poradzisz sobie z domami z modthesims (porada w ciemno bo w dalszym ciagu nie wiemy co co wyskakuje). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:57. |