![]() |
Zmiana koloru brwi&zarostu.
Hmn... mam taki problem ze sciagnalem sobie z neta fryzurke... jej kolor to brąz. Ale brwi i zarost są blond ;/ Ściągnąłem sobie dodatkowe brwi i zrobiłem czarne, ale zarostu sie zmienic nie da, co mnie straszliwie... wkurżyło... ;] Nie wiecie moze czy da sie cos zrobic?? Bo wiem ze juz w czasie gry sie da, ale mi zalerzy zeby tą postac mial w Warsztacie... a tak sie chyba nie da :/
|
lepiej tak nie rób bo niestety jak włosy są np. brązowe a brwi i zarost blond to sim będzie miał cechy genetyczne blondyna czego chyba nie chcesz więc lepiej w grze zrobić bruneta a potem jak się nim gra to w lustrze zmienić mu fryzurę. Mam identyczny problem ale nie robię sima z tą fryzurą w warsztacie. Wole zmienić fryzurę w trakcie gry bo w większości robię szatynów lub brunetów więc nie chcę, żeby moje simy miały w genach blond włosy
|
Hmmm...
Masz przy wyborach brwi - przy robieniu sima - możesz wybrać kolor |
Tylko ze ja tego sima nie potrzebuje do grania, tylko do robienia screenów, bo to ma byc "zdjęcie" postaci do gry RPG :/ I chce do kur*y nędzy zrobić coś z tym !!
|
To na Pincie sobie pokoloruj :D
|
Tylko ze ona ma byc w kilku strojach... i za kazdym razem musze sie bawic... juz mnie kur**ca strzela ;/
|
to zrób sam zarost: sklonuj ten blond, przefarbuj paintem na czarno lub czym tam chcesz, wgraj do gry i po krzyku
|
O ile sie nie myle mozna w lustrze zmienic kolor brwi i zarostu na ktorys z podstawowych, czyli maxisowych. Jak wybierasz maxisowe brwi od razu jest tez tego samego kolrou zarost.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:46. |