![]() |
Inna suknia do ślubu ...............
Chciałabym się zapytać jak zrobić , aby jak nasza simka brała ślub to była inna suknia na ślub . Bo zawsze się przebiera w tą co jest zawsze , a ja bym chciałą inną . Diowiedziałam się , że chyba się tak da ..
|
Mozna a oto hack który to umozliwia.Był taki temat.
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=46787 |
...
Wiem , wiem , że jest taki temat (że był ) ale myślałam , że może znajdzie się jkeszcze inny sposobn. Ale dziękuje . i jeszcze coś . gdzie się wgrywa hack?
|
Tamgdzie wgrywasz wszystkie przedmioty z internetu do downloads
|
..
Tak tam właśnie wgrałam i rozpakowałam , ale niestety nie wiem czegoś więcej . Czy to gdzieś się kupuje np: w obrazach , bo nigdzie tego nie ma . Hmmm . Jak tak to jak :P Bo ja z takimi rzeczami to nie zabardzo :P
|
proste - simka nie musi brać ślubu w łuku weselnym, tylko klikasz na jej potencjalnego partnera, zaproponuj i tam jest coś ze ślubem, nie pamiętam teraz...
+ mozna wziąć ślub we własnych kreacjach - simy nie patrzą na to wydarzenie :( |
Tak to moi zdaniem najlepszy sposób.Nie lubie tego łuku,a ślub jest jaki jest - ale zawsze!
|
Cytat:
|
Dziekuje za wytłumaczenie - sam nie wiedziałem jak ten hack działa.Oczywiscie mozna ja przebrac w suknie kupione w sklepie.Heh,jeszcze raz theńks...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:33. |