![]() |
Njawiększe marzenie simów
Mój sim miał cel życia zostac superbohaterem. Został nim, ale teraz ma nową, dożyć złotego jubileuszu. Po co mu nowy cel życia, skoro już go zrealizował i ma platynową aspiiracje do końca życia?
|
Toteż nie musisz mu spełniać tego nowego celu życia ale.. możesz mu też spełnić. Zawszeć to punkty aspiracji i reputacji
|
Mojej simce jako największe pragnienie pojawia się zostać superbohaterem, jak mogę to spełnić??? :con:
|
Superbohater to najwyzsze stanowisko w karierze policyjnej.. Wystarczy, że zatrudnisz sima jako policjanta (czy coś w tym stylu, nie wiem, jaki jest pierwszy stopień w karierze policyjnej) i pomożesz mu awansować...
|
a kiedy pojawiaja sie te marzenia?
|
podjedż myszką na punkty aspiracji9obok reputacji)i pojawi ci sie dymek z określonym marzeniem
|
Cytat:
|
A wiecie jak spełnić marzenie:
Dorzyć złotego jubileuszu ? Bo moja Simka ma i niewiem jak jej to spełnić :( |
Aby spełnić pragnienie "Dożyć złotego jubileuszu" należy:
1. Mieć dwóch dorosłych simów, małżeństwo. 2. Grać nimi, aż się zestarzeją. 3. Jak już są dziadkami (muszą być ciągle małżeństwem :P ) to wtedy klikamy na telefon>opcje "Urządź przyjęcie..."> i "Jubileusz", czy coś podobnego ;) 4. Teraz tylko dbamy, aby impreza się udała, i mamy spełnione pragnienie, prawda, że proste? :P Ja rzadko spełniam życiowe pragnienie :P Zwykle patrze na te "dzienne" :P |
Moja studentka ma pragnienie, żeby 3 dzieci skonczyła studia... Tylko ciekawe czy ona tego dozyje hehe. Będę próbowała jej to spełnić
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:42. |