![]() |
Ratunku!
hEJKA :*
Ściągnełam...patch ,żeby nastolatkowie mogli zajść w ciąże i robić bara-bara... wszystko w porządku ...do pouki simka zaszła w ciąże..teraz się zacieła i głupio ręką wymachuje...nic nie można zrobić...:/ Mam pytanie czy jest na to jakiś sposób?np: kod??? Czy muszę niestety usunać ten patch!?? CZEKAM na Wasze odpowiedzi PLiSKA |
Ochhh... te hacki! Tyle z nimi problemów! Ja radzę przeprowadzić rodzinkę. A jeśli to nie pomoże niestety usunąć hack.
|
Cytat:
Niestety nie wiem skad ścignłem tego hacka... i teraz nie mam jak usnąć:/ :( Nie ma innego sposobu!? |
Wejdź w katalog: C:\...\Nazwa użytkownika\Moje dokumenty\EA games\The Sims 2\Downloads. Domyślam się, że plik ten ma nazwę: "jealous_teens_wooho_and_more_v(liczba)''. W miejsce "liczba" będzie wpisana wersja. Jeśli masz w tym folderze taki plik to go usuń. Jeśli nie masz pliku o takiej nazwie w miarę możliwości podaj nazwy wszystkich pliczków z tego folderu, postaram się pomóc dalej.
|
Cytat:
Dzięki---usunęłam i simka powróciła tak jakby do zdrowia..już się nie zacina.. Ale chcialabym ,żeby mogła robić bara-bara i zajść w ciąże..czy jest na to jakiś sposób?? :O Pliskkaaa ( inny i bez zadnych usterek) |
Być może ten patch był zryty...? Poszukaj jakiegoś na innej stronie (o ile będzie :P).
|
Proszę podajcie mi coś by moja simka (nastolatka) była w ciąży bez rzadnych problemów...bo ten hack mi nie działa simka gdy zachodzi w ciąże zacina się..a tak po zatym wczęsniej było oki mogli robić bara-bara...itd
Pliska! Odpowiedźcie! :O :1smutny Przypomniało mi się ,że w modthesims było coś chyba takiego...dobre i się nie zacinało..Wie ktoś może o tym??:> |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:42. |