![]() |
Mam problem ze smokiem -_- .jak moja simka wróciła do domu to postawła go na dziuże do abrakadabrowa i wszędzie go szukałam i niewiem gdzie jest :( .A druga sprawa to to że mam fasole od ok.30 sim dni i jeszcze nie moge się wspinać a już nie rośnie co teraz? <_<
|
Postawiła tą kołyskę z jajkiem na dziurze???Jesli nie to Zobacz w magazynku w podkategori różne.
U mnie też fasola przestała rosnąć. |
hmm....moze on wpadl do tej dziury:P nie niewiem a to z fasola to ja mialam też tak...... ale teraz ściągnelam z internetu:P
|
Małgosiu a masz domek w Abrakadabrowie?
|
mi też kiedyś fasolka dalej nie chciąła rosnąć :( ale zaczęłam jeszcze więcej rzucać czarów i zanim się zorientowałam urosła bardzo duża ^_^ , może po prostu za mało czrujesz <_<
|
Ja też tak miałam. Fasola przestała rosnąć , ale po jakimś czasie jak znowu rosła to bardzo, bardzo, bardzo szybko. Jak postawiła go na dziurze to pewnie do niej wpadł:P
|
Mi też tak się stało z fasolą. Więc rada Małgosia czaruj, czaruj i jeszcze raz CZARUJ to powinno pomóc. Napewno pomoże!
|
Cytat:
|
Hm.........pewnie wlecial...........a z fasola to nie wiem bo mi jeszcze nie wyroisla :D :D :D :D
|
A ja czaruje bardzo dużo i mam juz naprawde ogromną tą fasole ale nic sie nie dzieje...buuuu.....ale nie jest to w abrakadabrowie....moze dlatego....skąd bierze sie kryształy? Czy one pojawiają sie od czestego rzucania czarów?... bo mam dopiero trzy...a chciałabym kryształ z teleportacją...:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:02. |