![]() |
the sims 2 bardzo duży problem!!!!!!
;( jak zainstalowalem the sims 2 pojawiło sie takie co¶:nie znaleziono karty graficznej pracuj±cej w standarcie direx 9.0c!sprawdz, czy masz karte graficzn±
zgodn± direx9.0c i zainstalowane najnowsze wersje sterowników oferowane producenta karty. aplikacja zostanie zamknięta niewiem o co chodzi plizzz pomocy zainstalowalem direx i nic uporam sie z tym juz prawie 1 rok plizzz pomocy!!!! :1smutny: ;( :* |
Chyba masz za słab± kartę graficzn± i nie bedziesz raczej mogła grać w The sims 2. Musisz albo zainstalowac nowe sterowniki lub kupic nowa kartę graficzn±. A jakie parapemtry ma twoj system?
|
sterowniki?
ej ja niewiem jak to sprawdzic!!
a jak sie instaluje sterowniki i gdzie mozna je sciongnonc?????albo kupic ;) |
Na pulpicie masz =>Moj komputer => Wyswiertl informacje o systemie i przepisz to co ma napisne "KOMPUTER" i "SYSTEM" i wtedy wszystko bedzie jasne!
|
to co chcialas!!
system;
microsoft windows xp professional wersja 2002 dodatek service pack.1 komputer: amd sempron(tm)2500+ 1.76ghz 224 mb ram a co ze sterownikami!!!!!!!!!!! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :D ;) :D :) :P B) |
Co do sterownikow to nie wiem czy je kupic czy sciagn±ć, bo nigdy z tym problemu nie miałam . Ale mi sie wydaje ze masz za słab± kartę graficzn±...
|
AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa!!!
a jak sie nazywa taka lepsza która zapewnila by wymaganie tej grze i ile kosztuje????........ :mbounce: :mbounce:
|
Cytat:
|
Jak± masz obecn± kartę graficzna??
|
224MB RAM? Czyli 32MB idzie na grafikę... Masz wbudowan± grafikę. Podejrzewam że SIS900 bez pamięci własnej(przydzielone 32MB z RAMu) . Do AMD-ków zwykle s± płyty oparte na chipsetach SiS, gdzie tylko taka grafika jest spotykana.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:13. |