TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Domy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=23680)

jennifer 24.10.2005 08:36

Domy

Wgrywam domy do sims2,pobieram je z różnych stronek.Niestety nie mam ich w grze.Czy do domów też musze ściagąć meshe?jak mam je wgrać żeby działały.Proszę o pomoc!

moniak1993 24.10.2005 09:28

W dowolnej okolicy klikasz na skrzynie domów i tam one są. Potem wybierasz który Ci sie podoba i który chcesz wstawic w okolce to ten wstawiasz w dowolne miejsce w otoczeniu. :) Rozumiesz??????

berata 24.10.2005 10:55

A jak je wgrywasz? Bo nie wiem, czy wiesz, ale domów nie wrzuca się jak reszty do Downloads, tylko klika na nie dwa razy, następnie na 'instaluj', a później 'ok'.

alita 24.10.2005 13:55

Cytat:

Napisał berata
A jak je wgrywasz? Bo nie wiem, czy wiesz, ale domów nie wrzuca się jak reszty do Downloads, tylko klika na nie dwa razy, następnie na 'instaluj', a później 'ok'.

Jak to nie?Przeciesz domy wgrywa sie tam gdzie inne dodatki!Nastepnie insatakuje!

berata 24.10.2005 14:56

Cytat:

Napisał alita
Jak to nie?Przeciesz domy wgrywa sie tam gdzie inne dodatki!Nastepnie insatakuje!

A po co je wgrywać do Downloads? :O Wystarczy je tylko zainstalować, a po instalacji spokojnie plik sims2.pack można wyrzucić. ;)

jennifer 24.10.2005 15:39

właśnie nie umiem ich wgrać do gry,jak trzeba je wprowadzić do gry by działały?

berata 24.10.2005 15:50

Cytat:

Napisał jennifer
właśnie nie umiem ich wgrać do gry,jak trzeba je wprowadzić do gry by działały?

Najnormalniej w świecie. ;P Gdy masz np. na pulpicie plik typu sims2.pack. (ten taki niebieski), to kliknij na niego dwa razy (tak samo, jak klikasz na jakiś folder, gdy chcesz go otworzyć). Wyskoczy Ci niebieskie okienko, gdzie będziesz miała do wyboru opcję 'instalu' i 'anuluj'. Kliknij na 'instaluj', a następnie pojawić Ci się powinien komunikat o treści 'Element stworzony przez użytkownika został zainstalowany prawidłowo!'. Pod tym napisem jest 'ok', kliknij na to. Gdy już wykonasz te czynności w grze, w dowolnej okolicy, w skrzyni domów powinien być dom, który właśnie został zainstalowany. KONIEC
Jaśniej nie umiem. :|

Aha... poza tym tutaj masz też wytłumaczone jak wgrywa się domy. Widziałaś to?

jennifer 24.10.2005 19:43

Cytat:

Napisał berata
Najnormalniej w świecie. ;P Gdy masz np. na pulpicie plik typu sims2.pack. (ten taki niebieski), to kliknij na niego dwa razy (tak samo, jak klikasz na jakiś folder, gdy chcesz go otworzyć). Wyskoczy Ci niebieskie okienko, gdzie będziesz miała do wyboru opcję 'instalu' i 'anuluj'. Kliknij na 'instaluj', a następnie pojawić Ci się powinien komunikat o treści 'Element stworzony przez użytkownika został zainstalowany prawidłowo!'. Pod tym napisem jest 'ok', kliknij na to. Gdy już wykonasz te czynności w grze, w dowolnej okolicy, w skrzyni domów powinien być dom, który właśnie został zainstalowany. KONIEC
Jaśniej nie umiem. :|

Aha... poza tym tutaj masz też wytłumaczone jak wgrywa się domy. Widziałaś to?

dziekuje bardzo mi pomogłas!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:16.