TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   wazne przynajmiej dla mnie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=23685)

-=MeWa=- 24.10.2005 13:05

wazne przynajmiej dla mnie

chodzi o fryzury!!! Jezeli jest taki temat to sorx;p ale ja potrzebuje pomocy wiele juz czytałam o tym jak sciagnac fryzurki ale nic nie działa!! POTRZEBUJE POMOCY!!! jak mam sciagnac fryzury bo jak sciagam i wlaczam gre ti ich nie ma a przedmity sa!!!PLIS POMOCY!!!
za pomoc dziekiuje :*

Vanillienné 24.10.2005 13:41

Do fryzur musisz mieć meshe... Czyli takie jakby szkielety.

EDIT: Heh. Chciałam napisać więcej, ale musiałam iść... ^^' Lepszy rydz niż nic... xD

Lapis_Lasuli 24.10.2005 15:58

Cytat:

Napisał Vanillienné
Do fryzur musisz mieć meshe... Czyli takie jakby szkielety.

No to jej dużo powidziałaś ;)
Co do meshy... Przy ściąganej fryzurze będziesz miała osobno podany link do pobrania mesha do konkretnej fryzury. Czasem Fryzura ma w sobie od razu mesha, ale to chyba niezbyt często. Jeśli przedmiot NIE będzie miał w sobie mesha, to obok będzie pisało: "cośtam cośtam MESH coś..." to wiesz, że musisz go pobrać osobno. Czasem pisze tylko, że pochodzi on z jakiejśtam strony i musisz już go ręcznie szukać.
Aha, no i piszesz, że ściągasz i włączasz grę. Mimo wszystko mam rozumieć, że fruzurę rozpakowujesz do downloadu?

-=MeWa=- 24.10.2005 17:03

Cytat:

Napisał Lapis_Lasuli
No to jej dużo powidziałaś ;)
Co do meshy... Przy ściąganej fryzurze będziesz miała osobno podany link do pobrania mesha do konkretnej fryzury. Czasem Fryzura ma w sobie od razu mesha, ale to chyba niezbyt często. Jeśli przedmiot NIE będzie miał w sobie mesha, to obok będzie pisało: "cośtam cośtam MESH coś..." to wiesz, że musisz go pobrać osobno. Czasem pisze tylko, że pochodzi on z jakiejśtam strony i musisz już go ręcznie szukać.
Aha, no i piszesz, że ściągasz i włączasz grę. Mimo wszystko mam rozumieć, że fruzurę rozpakowujesz do downloadu?

jasne ze tak:D ale jak sciagam z tej stronki- www.sims2sisters.com

Irish 24.10.2005 17:04

Cytat:

Napisał -=MeWa=-
jasne ze tak:D ale jak sciagam z tej stronki- www.sims2sisters.com

tia a zaraz pod download jest download mesh nic trudnego klikasz sciagasz dajesz do downloads i lata...

-=MeWa=- 24.10.2005 18:28

ok juz wiem ale co z ubraniami?? bo mi tez sie tak dzieje a tam nie ma mesh?? tez na tej stronce

Irish 24.10.2005 18:37

Cytat:

Napisał -=MeWa=-
ok juz wiem ale co z ubraniami?? bo mi tez sie tak dzieje a tam nie ma mesh?? tez na tej stronce

niektore maja mesh w sobie a niektore maja oddzielnie tez jest download mesh

-=MeWa=- 25.10.2005 13:47

ok thx ale fryzurki mi nie działaja:( czy to wina kompa czy?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:05.