![]() |
Fajny jest efekt jak sie próbuje zaczarować innego czarodzieja. Mnie raz piorun strzelił jak chciałem dać cios miłości i najważniejsze pytanie.
|
to tak jak mój faciu na swoją żonkę magiczną chciał rzucić poprawę stosunków a ta gho strzeliła piorunem. Ale ubaw...
|
Rzeczywiście niebezpiecznie jest czarować czarodziei posiadających różdżki, bo wiadomo, że oddadzą innym zaklęciam i to gorszym np. piorun ;) Chyba jedynym zaklęciem, który można używać na magicznym Simie jest "Uszczęśliwienie" :)
|
Jak w abrakadabrowie chciałem taką babke w żabe zamienić to mnie zamieniła
|
No...albo córka (nastolatka) chciała na własnej matce, to wypróbowała (zaklęcie wygnanie) i sama wpadła do czarnej dziury :lol:...nieźle
|
No, albo np. z Hipnozą - chcesz zahipnotyzować jakiegoś czarodzieja to on zahipnotyzuje ciebie :P Fajnie to wygląga :D
|
No tanczy jak kura i pies.......A zaklecie prawdziwy przyjaciel idzie zmienic psa w sima!!!!!!!!!!!
|
w czlowieka ale super nie wiedzialam ! ale jak ja zrobilam dzieckiem pewien czar to zamienil sie w doroslego do niczego i to jeszcze taka sie zrobila okropna srata baba!!!
|
Dobra, dobra dziewczynki...wiemy o tych dwóch czarach juz wszyscy i nie schodzimy z tematu...
A ten piorun co wali przy tym zaklęciu to jest chyba to samo co "elektryczna ręka" z kryształu no nie? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:19. |