![]() |
Hack na wampira
Bry (; Znacie może jak±¶ stronkę z hackiem, żeby być wampirem? Czy takie cu¶ istnieje wogóle? ; P Z góry dziękuję ; D ; *
|
Cytat:
|
Wiem o tym, ale nie mogę spotkać żadnego wampira ;/ i my¶lałam o jakim¶ ułatwieniu ; P
|
Pewnie ze jest ułatwienie :P
Zainstaluj Inseminator (TU PORADNIK http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22941) Po zainstalowaniu: 1.WejdĽ do jakiego¶ domku 2.Wybierz sima który ma stać się vampem 3.Kliknij na ziemię, wybierz opcję Spawn../Life State i tam powinno być co¶ zwi±zanego z vampierm (nie pamiętam już) Ale wiem ze to wypróbowany sposób! |
O! Dzięuję bardzo ^AliS^ ; *
|
Nie ma za co :D
|
Można jeszcze użyć kodu Boolprop testingcheatsenabled true.
Podczas gry trzymaj±c Shift klikn±ć na sima (który ma się stać wampirem) i dać (nie pamiętam jak to się dokładnie nazywa... ) Make Vampire czy co¶ takiego... Wtedy sim staje się PRAWDZIWYM wampirem. Tak samo można odmienić sima. P.S. Uzywaj±c tego kodu sim nie ma w wspomnieniach tego że stał się wampirem. |
Jest jeszcze nie¶miertelny kod boolProp - wpisujesz "boolProp testingCheatsenabled true", klikasz na simie i wybierasz "Make Vampire"
(Proszę mnie poprawiać w kodzie jak co¶) |
Vanill, chodzilo o boolProp testingCheatsEnabled true .. niby literowka, ale wazna.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:42. |