![]() |
Okna W Dachu !!!!
Siemka szukałem już wszędzie dostałem nawet pier***ca z powikłaniami !!! ale przeszło mi i wciąż nie moge znaleść takiego okna w dachu... wiecie o co łazi :O
|
Bez tych wyrażeń ok? Co do tematu, patrzyłeś na Mod The Sims 2???
|
Jak w wyszukiwarce na tym forum nie możesz znaleźć to wchodzisz na Mod The Sims i tam wyszukujesz... A jak nie wiesz jak jakieś słówko brzmi po ang to wchodzisz w słownik, np na onecie...
|
Nie spotkałam się z takimi typowymi, pochyłymi oknami na poddasze. Co najwyżej możesz sobie zrobić takie.
[zdjęcie z modthesims] |
Cytat:
|
czy moze chodzi ci o taki o http://reflexsims.de/Fotos/Coscovikz_3.JPG jak tak to po prostu kładziesz taka szklana podloge i za pomoca podwyzszania terenu układasz dach... chyba tak mi sie wydaje....
|
do skrzypka- Panie wszystko wiedzacy nie rob ze mnie kaleki ze nie umiem angielskiego jak jestes taki cwany to sam znajdz window in roof jak znajdziesz panie wszystko wiedzacy to o tym napisz !!!!!!!!!!!!!! Dzieki Kissly ale to troche kiepsko wyglada :) ale dziekuje :D :*
|
ty skrzypek panie wszech wiedzacy sam poszukaj dam ci teks window in roof :P szukaj panie angliku :wacko: dzieki kissly :P przyda sie na pewno ale kiepsko wyglada :P :*
|
oj tam, czepiasz sie :D to był przykład ;]
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:01. |