![]() |
na hyperze czy jakos tak (telewizja na minimaxsie po 20 o grach) recenzje na temae the sims abrakadabra pewien facecik wszystko opowiadal : mowil ze czarownicy w tej grze uzywaja dobrych czarow itp. pozniej powiedzial : wczystko w tej grze jest smieszne a wcale nie straszne , MOZNA MIESZKAC NA NAWIEDZONYM URCZYSKU , A TAM MOZE CIE NAWIEDZIC DUCJ BEZ GLOWY !!!!
ALE I TO BEDZIE SMIESZNE ! MYSLICIE ZE TO PRAWDA WIDZIELISCIE COS TAKIEGO ? |
PRZEPRASZAM ZE PISZE POST POD POSTEM ALE ZOBACZYLAM PWIEN BLAD CHODZI MI O DUCHA BEZ GLOWY A NIE O DULHA CZY JAK JA TAM NAPISALAM !
|
Oleczka mogła¶ dać edytuj, a nie pisać nowego posta. A propo to u mnie jeszcze takiego ducha nie było.
|
DZIEKI NA NASTEPNY RAZ BEDE PAMIETALA AKURAT NA TY AZ TAK SIE NIE ZNAM PRZEPRASZAM NIE WIEDZIALAM ZE JEST TAKA OPCJA ALE JUZ WIEM U MNIE TEZ NIE BYLO TAKIEGO DUCHA A JESTEM CIEKAWA CZY WOGOLE TAKI ISTNIEJE !? NO A ZRESZTO NIE WIEM CZY TO NY BYLO TAKIE SMIESZNE DYCH BEZ GLOWY
|
Może chodziło o te duchy co wyłaż± z nagrobków?
|
No nie wiadomo.....Wszystko mozliwe......
|
nie raczej nie bo one maja glowy a chodzi oto zeby niemialy
|
No ale w instrukcji jest co¶ wspomniane o jaki¶ duchach
|
Na prawde? Przeczytalem cala i nic takiego nie widziale. A i witam wszystkich po mojej nie obecnosci.
|
Witan Saszo ( choć Cię nie znam ), ja ¶ciagnełam sobie z jakiej¶ stronki ognisko z którego może wylecieć bezgłowy duch :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:01. |