![]() |
Kolczyli, naszyjniki, ubranka itd...
To znowu ja Mike - dużo wymagam mało pomagam!! xP :D ;P to tylko żarcik
A więc potrzebuję: -Kolczyki z naszyjnikami dla kobiet tylko nie jakieś oedynarne jak dla starych bab... -Ładne suknie ślubne -Garniturki dla facetów -Jeżeli ktoś widział to takie wizytowe ubrania dla simek ale nie suknie tylko jakaś spudniczka a do tego żakiet czy coś takiego najlepiej czarne -Długie włosy dla kobiet do pasa, a nawet do kostek -Wiem że juz kiedyś o to prosiłem ale poproszę jeszcze raz: rzeczy związane z elfami -Rzeczy związane z Harrym Potterem, Tokio Hotel XD Vanilla Ninja(jeśli ktoś zna) Alexz Johnson i Black Eyed Peas -I jeszcze Pussycat Dolls i Sugababes No to by było na tyle aha i bęzie miło jeżeli dodatki będą za darmo bo jakoś nie mam ochoty płacić :D |
Cytat:
A i jeszcze prosze o Rihanna(jak ktoś niezna to buuuuuuu) |
Dzięki i... jeszcze coś...
No jasne że pomogłaś!! ale potrzebuję jeszcze czegoś. Jest taki kanał w TV AXN a na nim można zobaczyć "Zagdki Przeszłości" Potrzebuję skin Nigela i Sydney (czyli głównych bohaterów), ich sekretarki(czy kim ona tam jest ;P )tej blondynki i inne rzeczy z tym związane np. tapety z hieroglifami, jakieś piramidy i inne rzeczy z tym związane. Jeżeli podacie tu linki do dużej ilości stron z dodatkami oraz te skiny to zrobię Foto Story!!! Bardzo mi na tym zależy!! I jeszcze jedno. Czy jest może poradnik jak zbudować piramidę?? Czy jest to w ogóle możliwe??
|
http://pronupsims.net ; ) moniak199s dodała niepotrzebnie 2.Strona przez to nie działa :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:49. |