![]() |
Ostrość zdjęć.
Wiecie może, jak ustawić w grze by zdjęcia były tak ostre jak na zdjęciach tutaj, tak żeby było widać każdy szczegół ?
Czy to zalezy od karty graficznej czy od ustawien ? Moja karta graficzna : GeForce 4 MX440 |
Jestem pierwszy raz pierwsza!
;P
Cytat:
Wejdź w te trzy kropki (tam gdzie się wychodzi z gry) tam będą ustawienia, poszukaj, bo ja w tej chwili jestem u babci, a u niej mam tylko zwierzaki. Ps.:Chyba bęgą tam ustawienia dzwięku, gry, i jeszcze czegoś B) |
To nie to.
Dzieki, chociaz nie o to mi chodzilo.
Chce wiedziec jak ustawic, co wpisac, gdzie kliknac w ustawieniach grafiki, zeby bylo wszystko tak jak na tamtych zdjeciach. |
Dobra karta graficzna, bo ustawienia nic nie pomogą, nawet jak masz tandetną. Poza tym, programy graficzne też zmieniają rozdzielczość.
|
chodzi ci o POZIOM JAKOSCI ZDJECIA w OPCJACH KAMERY?? nic wiecej nie wiem, ustaw na wysokie to powinno byc ok...
|
Wiem, ze moja karta bije dolne rekordy ;P ale w wymaganiach jest zaliczona, wiec jakby licze na to ze tez bede mogla miec takie zdjecia :)
|
Albo posłóż się radą Alii, czyli rób zdjęcia klawiszem print screen. Zdjęcia są ładne, kolorowe, wystarczy tylko je odpowiednio wyciąc :)
|
Wiem, ale jak do komiksu mam zrobic 50 takich to chyba szlag mnie trafi.
No coz chyba nie bede miala innego wyjscia. |
Heh, a mi się wydaje, że to zasługa m.in. nadania większej ostrości zdjęć w Photoshop'ie.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:11. |