TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Problem z nowymi Objektami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=26308)

Dropson 06.01.2006 10:26

Problem z nowymi Objektami

Siema :)
Mam problem z nowymi objektami które ściągnełęm Sobie z Netu
Wgrałem je do downloads ale w grze ich nie ma :/ przzezukałem wszystkie objekty w grze i nie ma moich ściągniętych z netu :(
Czy musze ściągnąć coś jeszcze dodatkowego żeby te objekty pojawiły sięw grze ?
Prosze o pomoc bo moja dziewczyna napaliła się na te nowe rzeczy i jak ich nie będzie to powiedziała, że mnie zabije :P

Megga 06.01.2006 11:53

Cytat:

Napisał Dropson
Siema :)
Mam problem z nowymi objektami które ściągnełęm Sobie z Netu
Wgrałem je do downloads ale w grze ich nie ma :/ przzezukałem wszystkie objekty w grze i nie ma moich ściągniętych z netu :(
Czy musze ściągnąć coś jeszcze dodatkowego żeby te objekty pojawiły sięw grze ?
Prosze o pomoc bo moja dziewczyna napaliła się na te nowe rzeczy i jak ich nie będzie to powiedziała, że mnie zabije :P

Moze nie sciagnales mesha? Sa potrzebne. A gdzie wsadziles te pliki? Trzeba do Moje dokumenty/EA games/The Sims2/downloads

Dropson 06.01.2006 12:17

Cytat:

Napisał Megga
Moze nie sciagnales mesha? Sa potrzebne. A gdzie wsadziles te pliki? Trzeba do Moje dokumenty/EA games/The Sims2/downloads

No tu Moje dokumenty/EA games/The Sims2/downloads ale chyba tych meshów nie ściągnełem :con:
Dzięki za pomoc :)

Lapis_Lasuli 06.01.2006 13:24

Cytat:

Napisał Dropson
No tu Moje dokumenty/EA games/The Sims2/downloads ale chyba tych meshów nie ściągnełem :con:
Dzięki za pomoc :)

Może i meshe, ale masz CEP? Taki program do recolorowanych przedmiotów. Jeśli go nie masz, ściągnij np. stąd i zainstaluj.
Co do meshów, nie wiem, czy wiesz co to takiego, ale na wszelki wypadek napszę: to tak jakby "siatka" nowego przedmiotu, niezbędna, by działał. Przy rzeczy/ubraniu/czymkolwiek co ściągałeś, musiało pisać, czy potrzebuje jakiegoś mesha.

Agita 06.01.2006 15:18

A może masz NŻ i nie włączyłeś obiektów zmodyfikowanych?

Kimi 06.01.2006 15:26

którego CEP-a trzeba ściągnąć? setup? mam ten sam problem ,ściagnelam dodatki z modthemesims2 i nie widać ich w grze X_X mam nadzieje ze teraz zadziala :)

berata 06.01.2006 15:46

Cytat:

Napisał Kimi
którego CEP-a trzeba ściągnąć? setup? mam ten sam problem ,ściagnelam dodatki z modthemesims2 i nie widać ich w grze X_X mam nadzieje ze teraz zadziala :)

Owszem, setup. Ściągnij i zainstaluj. Jeśli nadal nie będzie obiektów - błąd tkwi w czymś innym. ;)

Kimi 06.01.2006 18:24

Cytat:

Napisał berata
Owszem, setup. Ściągnij i zainstaluj. Jeśli nadal nie będzie obiektów - błąd tkwi w czymś innym. ;)

zainstalowałam ale niestety nadal nie wykrywa nowych obiektów :( :1smutny: :| :con:

Lapis_Lasuli 08.01.2006 12:28

Cytat:

Napisał Kimi
zainstalowałam ale niestety nadal nie wykrywa nowych obiektów :( :1smutny: :| :con:

To może jednak brak meshy? Ściągałaś (prawie)każdorazowo?

Adik 09.01.2006 15:08

Może to pomorze...

Tam w opcjach gry jest opcja PODGLĄD ZAWARTOŚCI ZWODYFIKOWANEJ (bez względu cz masz zainstalowany expansion pack czy nie) jak masz wyłączony to włącz i uruchom ponownie grę. :D

PS: Też to miałem, i to mi pomogło. Jak nie pomogło to nie wiem. :con:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:24.