![]() |
Zmarszczki
No własnie, widział moze ktoś gdzieś zmarszczki, jako makijaż, ale dla dorosłych a nie emerytów?? Tylko nie, że takie bruzdy tylko lekkie zmarszczki, ale widoczne. I moze widział ktoś gdzies włosy które były by jakby przeplatane siwymi włosami (nie że są całe siwe ale tylko niektóre pasma)
|
|
Cytat:
Wiesz co, jakiś czasu temu założyłam tu wątek (bez odzewu), że poszukuję siwiejącego faceta, włosów dla dorosłego po czterdziestce (ten maxisowy podział jest dziwny - dorosły tuż po studiach a potem siwy, zgarbiony emeryt :con: ). Udało mi się ściągnąć skądś sima, który wygląda właśnie na siwiejącego, nie jest może rewelacyjny, ale jak chcesz to Ci go spakuję w warsztacie, wrzucę na rapid i możesz ściągnąć. Co Ty na to? |
Ok, jak byś mogła to by było bardzo fajnie:) Bo ja nigdzie nie moge takich włosów znaleźć :)
|
Cytat:
Trochę go zmodyfikowałam, dodałam też siwiejący zarost, może się przyda? Mam dwie prośby: 1. Daj znać, czy Ci się facet ściągnął kompletny - tzn. TE włosy, no i zarost, mam nadzieję, że tak. 2. Ściągnęłaś te zmarszczki, do których link podała camilla? Bo ja tak, ale ich nie widzę :( Sprawdzisz? Jak będą to daj znać, gdzie Ci się ściągnęły (ja myślałam, że będą w "pudrach" albo tam, gdzie makijaże-maski, ale nie mam :( ). pozdrawiam g |
Facet sciągnął się kompletny, dzięki :) A co do tych zmarszczek to ich nie ściągnęłam w końcu, bo są jednak zbyt widoczne, a mi chodziło o takie jak mają np. 40-latki a tamte wyglądają jak mają 60- latki.
|
Cytat:
A no to niewielka strata ;) Jak się kiedyś gdzieś napatoczysz na lekkie zmarszczki, to pamiętaj o mnie ;) Tak się składa, że do fotostory potrzebuję :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:12. |