![]() |
Typowy domek dla faceta:D:D:D [BRAK ZDJĘĆ]
Ostatnio cos nie chcialo mi sie budowac domkow, ale pare dni temu dostalam weny tworczej i tak powstalo moje kolejne dzielo:P.
Tym razem jest to malutki domek taki bardziej dla faceta, bo troche za malo przytulny mi wyszedl( i stad ta nazwa) no a wiec przejdzmy do zdjec: a i jeszcze jedno domek kosztuje cos okolo 107 000 $ |
Odp: Typowy domek dla faceta:D:D:D
hmm
1Bryła za bardzo kombinowana 2Wnętrze fajne 3ogólnie 6\10 |
Nie wiem dlaczego wszyscy mylsa ze jak dom nowoczesny to juz od razu musi wygladac jak szklarnia!fuuuuj wszystkie te domy sa na edno kopyto,wiecej szkla i okien niz rozumu
|
Jeeej, albo jestem jaka¶ inna, alboo... nie wiem co, ale...
Strasznie mi się podoba, może bryła troche przesadzona, ale jest megaa... Wnętrze: 10/10 Bryła:8,5/10 Też chce tak umieć budować. ;D |
mi sie podoba, sama lubie wlasnie takie domy stawiac kawalerom :P
bryla plus kolorystyka 10/10 wnetrze 10/10 |
Bryła przesadzona i nie podoba mi się gabinet.
7/10 |
Ogólnie fajny tylko bryła zabardzo "przesadzona"
8/10 :D |
ładna Chacjenda :D
Bryła ładna choć trochę za dużo "szczegółów" Ogółem ładna chaupka,podoba mi się :) 9/10 |
A wiec..;) Hmm..troche za bardzo ten dom taki z kombinacjami... z zewnatrz no..ja bym takiego nie kupila jakbym byla facetem..no ale moze byc..w srodku: lazienka nawet ladna..jadalnia troche za malo miejsca..w sypialni tez malo miejsca kuchnia moze byc..gabinet tez..ogordek..ja bym dala wiecej kwiatow:)
|
Cytat:
zgodze se z tob± |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:54. |