![]() |
Z lenistwa ...
Czy ktoś zna taki kod na pieniądze który można by wpisywać w okolicy i który by dodawał danej rodzinie pieniędze ?
Bo mi się już nie chce włazic na parcele i z niej wyłazić. |
Jest taki kod
familyFunds nazwisko rodziny ilość pieniędzy czyli np. familyFunds Sunny 1000000 |
Ale ten kod działa tylko z dodatkiem nocne życie;).
|
Serio ? Wiesz że, nawet nie wiedziałem :P
|
Tak mi się przynajmniej wydaje, bo w Komputer Świat Gry, kiedy ukazało się wydanie o grze TS2:NŻ był podany ten kod, jako nowy, występujący jedynie w dodatku nocnego życia. I dlatego też nie wiem, czy istnieje podobnie działający kod do zwykłych simsów, czy też do NS:).
|
Mi ten kod, nie wiem czemu, nie chce działać. Nie wiecie może czemu tak jest?
Jakby co, to mam NŻ :) |
Cytat:
|
Cytat:
2. Nazwę rodziny podałam najprawdopodobniej poprawną ;) 3. Chyba tak |
Cytat:
A napewno wpisujesz tak : familyFunds Sunny 1000000 familyFunds Nie wiem czemu ci nie działa....to nie jest tak że od razu..jak już wpiszesz kod i klikniesz enter to klikasz na ę rodzinę i oni powinni mieć tyle kasy... :P |
Chmm.
Patti nie martw się nie tylko tobie ten kod nie działa. Mi też. ;( a mam pytanko ten god jak sie wpisze to "niby" dodaje kasy rodzinie w skrzyni , czy w okolicy? a co jeśli w okolicy lub w skrzyni jest kilka rodzin o tym samym nazwisku? bo naprzykład ktoś się wyprowadził i mieszka gdzie indziej alebo kilka simów sie wyprowadza (osobno) i są w skrzyni. :?: :ts2:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:54. |