![]() |
Wiejskie klimaty [BRAK ZDJĘĆ]
Ponownie chatka z mojej kolekcji. Nie jest niestety dokończona, ale mam problem z grą i będę „majstrować” przy folderze Downloads, dlatego daję go już teraz. Szkoda gdyby miał się bezpowrotnie zmarnować ;) Tym razem trochę wiejskie klimaty. Domek należy do rodziny Lipowskich. Wcześniej mieszkali w mieście, jednak umiłowanie ciszy i spokoju przywiodło ich na tę urokliwą wieś. Proszę o przymykanie oczu na pewne niedociągnięcia. Jak już wspominałam, nie miałam niestety okazji by domek "dopieścić". |
Cudowne, wspaniałe, niesamowite. Zwyczajnie mi dech zaparło. Takich wiejskich klimatów nie widziałam. Dasz do ściągnięcia, o ile ci gra nie zastrajkuje?
|
Aila właśnie w tym problem. Co próbuję spakować to gra się wyłącza. Cuś tam musi nie teges.
|
Sliczne :) Lubie takie drewniane, przytulne domki :)
|
Cholera weź to przeskanuj SimPE to ci pokaże niekompatybilne dodatki. Szkoda tej chałupki. Naprawdę jest świetna.
|
Skleć jakiś poradnik jak to zrobić, to wtedy może jest szansa :D Do Sim PE podchodzę jak pies do jeża. Nie sądzę, bym wiedziała, jak to zrobić :con:
|
Jejku, cudowny. Te drzewo z dechami poprzybijanymi, ta lodówka... ogólnie ten dom na wsi jest piękny. Żałuje, że nie mam TH :(
|
Nie myślałam, że domek w stylu wiejskim tak mnie zaskoczny.
Jak to się mówi "Miłość od pierwszego wejrzenia" ^^ 1O/1O Ps. Skąd masz łóżko w pokoju dziecięcym? To płaskie z pościelą kolorową i jakby kocem okryte? xoxoxo |
Domek jest cudowny. Eve- a jednak wszystkim się podoba. Mówiłem :D
Jak dla mnie najpiękniejsza jest kuchnia. Po kuchni wszystko jest piękne na tym samym wysokim poziomie :) P.S. Masz świetną grafike ;) |
piękny, cudowny, zaierający dech w piersiach, zachwycający... boski, jednym słowem *_*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:00. |