![]() |
Drewniana chata swatki Chawirak Leokadii [BRAK ZDJĘĆ]
Pani Leokadia Chawirak, emerytowana swatka mieszka w wiejskim drewnianym (uklony w strone Eveline, ktora zainspirowala mnie swoim wiejskim domkiem) domku wraz ze swoja corka. Oto i cala chata w dzien:
No i oczywiscie noca: Wejscia broni czarny kot: Sypialnia Swatki Chawirak: Kuchnia i jadalnia: Lazienka: Biblioteka: Sypialnia na poddaszu: Ogrod: warzywniak: I caly kompleks z lotu ptaka: |
Chyba pierwszy!
Dom bardzo ładny,lubie takie wiejskie posiadłości.Nie podoba mi sie troche łazienka i ta kanapa w salonie.Całość ogulnie jest bardzo fajna,super dom.Moja ocena:9/10. P.S Dasz do ściągnięcia? |
Śliczny :) Bardzo podoba mi się gabinet i ogród. No i ten babciny klimat :) 10/10
|
Mmmm... Cud! Chętnie bym w takim zamieszkał ;) Nie pasują mi jedynie te półki na książki, zmieniłbym je. No, ale to tylko szczegół :P Gratuluję, dom przypadł mi bardzo do gustu ;)
|
Conwalia daj do ściągnięcia.Chętnie w nim zamieszkam!
|
Cytat:
|
No no no sweet domek!!rzekłbym nawet lovely, bardzo mi ie podoba daje 10/10!!
P.S. Ja także prosze o udostępnienie go do ściągnięcia :P |
Jak dla mnie to wszystko jest sliczne! Zreszta mnie sie podobaja wszystkie domy tutaj. Ten jest bardzo ladny, a ten ogrodek to juz wogole :) 10/10 :D
|
teee.. ładne. proponuję jak najszybciej wgrac na rapidshare ;>
|
Boskie - bardzo malownicze i zapyziałe. Kocham takie klimaty! Jak dasz na rapida to sobie ściągnę i postawię koło chawiry Mrocznego.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:56. |