![]() |
W nowoczesnym stylu... [BRAK ZDJĘĆ]
Chcę wam przedstawić kolejny dom. Jest on 2 osobowy ma nowoczesną bryłę, w środku także jest urządzony nowocześnie. Mieszkają w nim Natasza i Weronika:
Dom na zewnątrz w dzień I nocą Teraz zaprezentuje wam środek domu. Weronika i Natasza chciały swój dom urządzić bardzo kolorowo co widać bo każde pomieszczenie ma swoją specyficzną barwę. Rzut na parter Ciemno brązowa kuchnia wraz z jadalnią Sypialnia Nataszy we wściekłym odcieniu czerwonego Różową sypialnia Weroniki Rzut piętra Czarna łazienka Salon-zielony No to wszystko mam nadzieję, że się podobało no i proszę o szczere oceny :) |
O__O
Naprawdę śliczny domek!Strasznie mi się podoba.Na zewnątrz zmieniłabym troszkę ale jest spox. no po prostu 10/10 P.S. Czyżby pierwsza ^^ P.S.2 Dasz link ?? :P |
Nie mój gust, ale...
...fajny domek *_* - 9/10.
|
Jezu no...ile ja już dzisiaj ślicznych domów widziałem!!! Piękny dom bardzo mi sie podoba, nie dopatrzyłem się niczego za co mógłbym ci odjąc punkty, więc moja ocena to oczywiście 10/10, Bravo!!!
P.S. Skąd masz spodnie mamy (chyba Nataszy :P) bo są świetne!!! |
Cytat:
|
Hey,domek bardzo ładny... bryła 9/10
z zewnatrz moze troche zbyt pustawo jak na moj gust, ale ujdzie 8/10 Przedpokoj,sciany totalnie zbyt puste,tak samo z podłogą,a w koncu domek opiera sie na szczegółach 5/10 ps ładna tapeta :] Kuchania..mała jak na to pomieszczenie...ale sama w sobie przytulna 8/10 Jadalnia:pusta,ciemna..bezuczuciowa 3/10 Sypialnia Nataszy...piekna...odwrotnośc jadalni 10/10 Sypialnia Weoniki...tapetki mi sie nie podobaja..ale skoro miały pasowac do reszty to ok,9/10 za dziwny kształt pokoju..jakos nie przypadł mi do gustu.. Łazienka..stanowczo za CZARNA jak na moje 7/10 Salon, gites gdyby nie tapeta i kanapa (mam ją ale w rekolorach bo ten biały po oczach daje) 9/10 Ogrod ocenie na pół..mało widac 5/10 Razem 73/100 czyli 7,3/10 bardzo ładnie :D gratuluje |
fajny, nowoczesny, w stylu white&glass... Jak dla mnie za ciemna łazienka i kuchnia. I spodziewaj się objazdu od Alii za garaż, ale mnie się on podoba nawet...(Alia toleruje tylko podziemne...)
UN |
Anluki to jest link do ubrania Nataszy http://stylistsims.atspace.com/ :)
|
Baaardzo ładny domek. Fajny pomysł na garaż.
9/10 bo nie podoba mi się ta czrna łazienka, ten kibel i umywalka takie trochę kanciaste. Aha na czym wisi ten telefon w sypialni Weroniki? |
Fajne!
Tylko mi nie podoba kuchnia: pusta 9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:14. |