![]() |
Mam sima. Ten sim spotkał swojego sąsiada w Abrakadabrowie i zobaczył, że ten sąsiad teleportował się w inne miejsce działki. Dodam, że ten sąsiad nie miał jeszcze różdżki i nie korzystał z żadnych kryształów. Innym razem inny mój sim spotkał tamtego sąsiada i nagle wokół niego (sąsiada) pojawiło się takie coś jak przy zaklęciach i zniknął zupełnie z działki. Czy ktoś jeszcze widział te ukryte umiejętności simów?
|
To niemożliwe on musiał mieć kryształ bez kryształu się nieteleportujeesz??No chyba że czegoś niewiem!!
|
Hmm... To naprawdę dziwne. Uważam, że to mógłby być poprostu błąd w grze, ponieważ Sim nie może się teleportować bez użycia kryształu, a tym bardziej bez różdżki... :) Myślę, że to błąd. Albo poprostu ja też o czymś tutaj nie wiem! :lol:
|
A tak w ogóle jak można nauczyć magicznego (tym razem) sima teleportacji?
|
Cytat:
|
Tak dokładniej fioletowy kryształ daje teleportację!!
|
a co dają inne kryształ
|
Cytat:
Kasiaczek - spis wszystkich kryształów (wystarczyło tylko trochę poszukać na forum ;) ) czerwony-goraca stopa niebieski-elektryczna reka (reka-chyba) fioletowy-teleportacja zielony-duch czary-ugaszenie zolty-sztuczka maiczna bialy-lewitacja |
To już było na forum wiele razy ale powiem ci:
czerwony:gorąca stopa biały:lewitacja zielony:Duch czarny:Gaszenie żółty:SZtuczka magiczna niebieski:błyskawica fioletowy:teleport O sorki gałązek (dałem edycję)daliśmy to w tej samej minucie!! |
Coś z tobą nie tak?! Zaraz będziesz miał bana, albo innne paskudztwo... Zamykamy?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:34. |