![]() |
Tratata, mocz se gra
No normalnie artist! Moi chłopcy (dzieci w wieku szkolnym) to artyści jakich mało! Nie piją nic szczególnego. Może to w szkole tak się ich zatruwa?
Otóż dzieci w wieku szkolnym (płci męskiej) sikają muzyczką. Gdy siusiają na stojąco, leci taka zabawna melodyjka. Hę? Niezły miałam ubaw jak poraz pierwszy mi się to zdarzyło. U wszystkich chłopków u mnie tak jest. A czemu? Pzdr., efcicek :love: |
U mnie też tak jest ;) Dlaczego? Nie wiem i nie chce mi się tego dochodzić. Tak o, po prostu, jest i już :)
|
Ej nie spotkałem sie z tym xD
To nie fer ;D Jakie trza miec czesci :>?? |
Ja mam tylko NS.
|
Super, moje simy prrawie zawsze mają max tego tego od muzyki :), kreatywnosci, a nigdy czegos takiego nie było :) moze jakis dodatek :P??
|
Ale nie o to chodzi, że jakaś muzyka leci czy coś w tym stylu, tylko po prostu takie echo, które układa się w krótką melodię :) Ja mam ns i nż.
|
chmmm, chyba nie mam ucha, albo odgłosy z ulicy to zagłuszjają :)
P.S Pewnie sikają w rytm ulubionej melodi ;P A wiadomo ze simy mają nad przyrodzone moce, i IQ 10 :) (zabawne ze w sim city, bo zbudowaniu miasta simy mają raptem 2% IQ ze tak powiem :con: ) |
Tak, jest muzyczka ale tylko na tym najdrozszym kibelku. Czemu? Bo ja wiem? Kojarzy mi sie nocnik z realnego zycia z pozytywka. Moze tworcy maxis poszli dalej? :D
|
Nie, bo tak się dzieje na każdym kibelku. Śmieszna jest ta muzyka, ale momentami mnie doprowadza do szału, bo jak za każdym razem jak chłopak musi załatwić potrzebe to ona zaczyna grać.
|
może zodiak???
Właśnie miałam wizję (cicho, nie śmiać się). A sprawdzcie w simsów którzy grają yyyy... robiąc psipsi (może być??), jakie mają cechy charakteru od zodiaku, bo mi się tak zdarzało nawet u dorosłych simsów male. Może to tak jak z wanną, jak sims ma dużo rozrywkowej jakiejś cechy (nie pamiętam, jak się zwała) to mógł bawić się w marynarza.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:06. |