TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Zmartwienia Staruszka (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27982)

::kumpel:: 19.02.2006 17:05

Zmartwienia Staruszka

:)Chcę wam zaprezentować mój pierwszy komix. Oceniajcie i komentujcie!!!:)

~Asiulek94~ 19.02.2006 21:57

yyyyy..... no jak dla mnie zero fabuły (jest o króliczkach i starym dziadku :wacko: )
strasznie krótki to byl wstęp czy odcinek , w ogóle on mieszka na śmietniku to gdzie ten śmietnik się pytam ? xP
Ogólnie pod żadnym pozorem mi sie nie podoba i nie sądze że sie rozwinie :|
Pozdrawiam :)

Angel com 19.02.2006 21:58

Rozbawiłeś mnie. Stan cywilny to nie miejcse zamieszkania tylko czy ktoś jest żonaty, wolny. Akcja za szybka, teksty bezsensowne, krótkie, nie podoba mi się mówiąc krótko.

Isi 19.02.2006 23:03

Fotostory (komiksu) z motywem królika jeszcze nie było i mogłoby być interesujące, ale tylko 7 obrazków? Przesada.
Stan cywilny... czy to pomyłka, czy raczej parodiowanie kogoś? Tego nie wiem.
Zdjęcia. Nie widać dachów (albo ten dom i wychodek ich nie mają). No ale komornik je zabrał.:P Podłoże jest rozmazane. Poza tym chyba wszystko jest w porządku.
Błędów ortograficznych nie ma (poza "z tąd"- "stąd", choć język jest raczej prymitywny (np. "Co nie lubi"- raczej "Czego nie lubi")
Ogólnie fs jest za krótkie, bym mogła ocenić. :)
Pozdrawiam

goryczka2 19.02.2006 23:25

Jestem zagorzałą fanką Winklusa, ale zdaje się, że robisz mu konkurencję ;)

"Sługa do nogi" to przedni tekst ;)

Widać tu pewien pomysł na komiks, chyba masz jakiś scenariusz. Zakończenie to potwierdza. Za krótki ten odcinek, ale zaintrygowałeś mnie ;) Poczekam na kolejne, pozdrówki :)

Key 19.02.2006 23:34

_^..^_

:D :D :D :D

Komornik, który zabrał dach zamiast lodówki?? :laugha:
Ten komix jest dziwaczny, ale lubię takie... Czekam na następny odcinek!

Marson 20.02.2006 09:10

Krótki odcinek, czcionkę się trudno czyta, dziwne trochę teksty... Na razie mi się nie podoba, ale jak może popracujesz nad tą czcionką i będzie bardziej czytelna to będzie lepiej, bo sama fabuła jest ok (chociaż było podobne fs o babci, ale mam nadzieję, że to będzie inne ;) ). Aaa... I rób dłuższe odcinki. :)

Midey 20.02.2006 10:11

no moze byc nie najlepsze ale calkiem calkiem ocenie w 2 odcinku daje narazie 4,5\10

Nox 20.02.2006 14:00

Boże! o co w tym chodzi? przecierz to jest idiotyczne! jakis klo co lubi jak nie ma królików, i do tego mieszka obok śmietnika z królikami, chyba ten koleś ma troche nieświeże powietrze? ;)

Cocco 20.02.2006 14:13

Heh, uwielbiam takie "cosie".
Kumplu, stan cywilny to nie jest miejsce zamieszkania..
I ten król królików..?
Ocenię po I odcinku. To był chyba wstęp?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:39.