![]() |
Leśna Cukiernia u baby jagi :D [BRAK ZDJĘĆ]
Tak jak już gdzieś pisałam wczoraj polazłam zbudować cukiernie xD. Może jakoś za specjalnie mi nie wyszła, ale i tak uważam, że jest.. Urocza :). Wewnątrz już, co prawda mniej, ale to przez to, że całą "energię" wyładowałam na zewnątrz :P.
Hm no i w tych "chłodziarkach" chciałam umieścić ciasta, ciasteczka itd., ale nie mogłam dojść do tego jak to zrobić xD No i wyszły bez. Może to właśnie przez to moja cukiernia niezbyt przypomina cukiernie... No, ale mam nadzieję, że wam się ona spodoba :). Mi przypadła do gustu :). A i sorx za ten samochód, ale nie mogłam go nigdzie wywalić :). |
Wydawać by się mogło, że chciałaś osiągnąć taki, wiejski klimacik (o czym najlepiej świadczy niepokojąco spokojny oślaczek przed domem), jedna mnie osobiście nieco zabiła ta kopuła -wygląda jak obserwatorium astronomiczne przez przypadek umieszczone w gospodo-cukierni. Co dalej: połączenie tych kwiaciastych tapet z zewnętrznym wizerunkiem budowli wygląda mniej więcej jak "gospoda u babci Halinki". Wtedy znowu widzę nowoczesną łazienkę... zbyt nowoczesną, a potem znowu coś na wzór prostej gospody. Przy wycieczce od osiołka do łazienki zachwianie emocjonalne murowane.
Podsumowując: poszczególne strefy bardzo fajnie urządzone, ale razem wyglądają już gorzej. |
Czy ja dobrze widze? ;;>> Dach z Biznesiku? Oh, ah! Masz juz Biznes O.o ?!
Tez chceee ;> ok przejdzmy do domku. Wiec ladnie, pieknie, co tu dodac? 10/10 |
E no fajne toto. Naprawdę. Urocze są te zarośla, stawek i mosteczek. Co prawda kopułka jest faktycznie jak z obserwatorium, ale klimacik to to trzyma. A propos w sanitariatach daj ściany z desek, a podlogę z kamienia... Jakiś ciemno beżowy marmurek i będzie o niebo lepiej
|
Ach, jak dawno domków nie oceniałam xD
Na zewnątrz: Ogród jest ładny, kształt domku również, ale co do tej kopuły. Faktycznie wygląda jak obserwatorium tylko lunety brak xD Kolorystyka dobrze dobrana. Udało ci się stworzyć ten wiejski klimacik. Wewnątrz: Nie podoba mi się to połączenie. Kolorowe tapety i drewniana podłoga. Jakoś tak nie pasuje. Do łazienki i kuchni nic nie mam, gdyż podobają mi się :> Ogólnie dom jest ok. 9/10 xD |
No fajne!
Tylko po co ten poker? 9/10 PS: Zazdroszcze ci że masz Własny Biznes. |
Poker ? Dla rozrywki :P. Nie miałam, co tam "wtrynić", więc wsadziłam to. :)
A propos tej kopuły... No, bo ona jest taka okrąglutka i w ogóle śliczna, że nie mogłam się powstrzymać żeby jej tam nie umiejscowić xD. Jak mi się już coś spodoba to wiecie :D. Musi to być gdzieś na widoku :P. Hmm, a co wy na to żeby do zwykłej cukierni dołączyć obserwatorium... "Leśna cukiernia i obserwatorium u babci Halinki".. Hm.. LOL :P Dzięki za wszystkie miłe i te mniej miłe komentarze i czekam na dalsze ocenki.. :) |
Veri mi się podoba. Chętnie bym sobie taki wtryniła do gry ;).
Mi to bardziej przypomina kawiarnię, ale co za różnica xD. |
Baaardzo ładna parcela. Najbardziej mi się podoba ogród. Osiołek i konik też są gites!!! Nie podoba mi się tylko ubikacja. Jakas taka ciemna jest ta ubikacja. Ale całokształt super. Możesz mi napisać jak zrobiłaś dach?????????
|
Ladny dziki, ale uroczy ogrodek... ah... wonderfull :) Domek robiony widze juz w biznesie... ale Ci fajnie. :) Tylko te dachy takie troszke masywne, ze az przytlaczajace... no... moze przesadzilam, ale takie basniowe troche :) No, to jest dobre okreslenie, caly budynek w basniowym orientalny stylu, troche jak z tysiaca i jednej nocy... Mozne nie idealne, ale ladne :) Ma ten twor twoj klimacik, oj ma. I o to przeciez chodzi.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:11. |