TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Pierwszy domek basi11 :D [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28786)

basia11 12.03.2006 14:01

Pierwszy domek basi11 :D [BRAK ZDJĘĆ]

To mój pierwszy domek na forum więc zaczynam :Dale bez opowiadanka niechce mi się robić XD

Oceniajcie :P

Wika 12.03.2006 14:12

Nie podoba mi się fontanna w łazience, ale domek jest bardzo ładny... Prosta bryła, chyba wszystko do siebie pasuje... No, domki robisz lepsze niż FS ;)

9/10

~Asiulek94~ 12.03.2006 14:13

No to się wypowiem. Jest ładny. Klockowaty, ale ja też innych nie umiem :P . Kuchnia trochę pomieszana. W salonie dziwny obraz - czajnik :O (chyba bardziej do kuchni), i ta podłoga bardziej do pokoju dziecka. Co do salonu to zapomniałam dodać, że mogłaś to biurko z komputerem zrobić w odzielnym gabinecie. Pokoj dziecka jest taki śłodziutki, że szok, ale ok. Tapeta z podłogą nie za bardzo pasuje, i ta "słomiana" szafa, ale jest ok :) . Łazience nie mam nic do zażucenia :) . Taras ładny tylko podłoga na nim ehh... straszna :P . Natomiast ogródek jest bardzo ładny, podoba mi się :) .
Ok mam nadzieję, że dodasz zdjęcie sypialni mamy z bliska, bo z daleko ciężko ocenić.
Ogółem daję 6,5/10
Pozdrawiam :)

#Julka# 12.03.2006 14:29

W sumie nawet udana produkcja :) Podoba mi się bryła, wszystko ( no, ale wściekły róż w pokoju dziecka można wybaczyc xD ) Nie pasują mi jednak te gwiazdki w łazience. Podobaja mi sie te ławy przy stawie :P Ogródek jest dobry, więc w sumie takie... 8/10 :)

Toxic 12.03.2006 14:32

Domek nawet ładny, nie podoba mi sie ta podłoga na tarasie, i fontanna w łazience ale ogólnie nie jest źle. Moja ocena 7/10

Doris 12.03.2006 15:00

Cóż, nie za bardzo przypadł mi do gustu.
1.Salon, taki czerwioniasty, nie przepadam za tym kolorkiem
2.Fontanna w łazience :con: i tak jakoś dziwnie wepchnieta
3. Podłoga na tarasie, bardziej pasowałaby do łazienki
4. Ten rózowy...ale dobra :con: reszta jest dobra..., a ogród wprost przepiękny
7/10 :)

Calintz 12.03.2006 15:02

Nawet ładny domek...nie podoba mi sie podłoga na tarasie, różowe ściany, wściekły kolor salonu i...fontanna w łazience...ogółem nie jest źle, 5/10

riannon 12.03.2006 16:53

No więc:
--Bryła: jest niezła. Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Nawet powiem, ze bardzo mi sie podoba:P Natomiast paskudnie wygląda ta niebieska posadzka na ganku.
Ogródek: bez obrazy, ale jest niezbyt piękny. Strasznie uporządkowany. Krzaczki są w rzędach i jeszcze są takie same. I te kwiatki przed domem też nie wyglądają ładnie. Jeziorko moze być, chociaż nie podoba mi się ta wierzba na jego środku.
Kuchnia: Jest chyba najładniejsza ze wszystch pomieszczeń, chociaż troche głupio, że z zewnątrz wchodzi się przez główne drzwi od arzu do kuchni. Mogłaś zrobić jakiś korytarzyk.
Salon: Bardzo ładne kanapy, ale niezbyt mi pasują do tego wnętrza. Zmieniłabym podłogi, ściany i zasłonki. Wtedy byłoby lepiej.
Pokój dziecka: Słodziutki, bardzo mi się podoba. Tylko, że lepiej by wyglądał z białymi lub różowymi ścianami.
Łazienka: Ten dywan na środku łazienki jest według mnie nie potrzebny. Tak samo ta fontanna, troche to dziwne, po co komu fontanna w łazience :O Kafelki mi się też nie podobają.
Ogólnie chyba największym minusem jest to, że ściany i podlogi nie są dobrane kolorystycznie. Ale daję 7/10:)

Michalunia 12.03.2006 17:33

Tak za bardzo mi siem nie podoba:/ ale jak na pierwszy to nawet nawet:)

Nox 12.03.2006 19:24

Nie podoba mi sie niebieski taras , żle to wygląda z drewnianym stołem, pozatym ten czerwony pokój jest aż ZA czerwony proponuje zmienić biurko do kompa, pokuj dziecka strasznie chaotyczny, i to by bylo na tyle :) daje 7/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:05.