![]() |
Jak ogladać własny film w TV Simów?
Pytanie jak w temacie. Jak to zrobić, jaki plik zastąpić i jaką on musi mieć rozdzielczość i wielkość?
|
Raz próbowałam tak zrobić, ale niestety się nie udało! Wkleiłam do folderu "Movies" swoje filmiki i włączyłam Simy. Niestety :con: ... Nie działało! Może u ciebie zadziała.
|
Cytat:
W jakiejś komputerowej gazecie w artykule o TS2 była porada, by własne filmy wrzucać tu: Moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Movies/Broadcast Simy miały oglądać moje filmy w telewizorze. Nie udało się, nie wiem dlaczego. |
To nie tylko trzeba wrzócić ale też trzeba w jakims pliku "tekstowym" podac do nich scieżkę. |
Dzięki, ale może ktoś wie co dokładnie trzeba zrobić
P.S. MayerBoss możesz pisać normalnie |
Nie do Movies trzeba wkładać, ani do Broadcast. Tzn., nie bezpośrednio :)
Bo filmiki trzeba dać do: Movies/Broadcast/TvChildren żeby się wyświetlało w telewizji dla dzieci Movies/Broadcast/TvFood żeby było na kanale kulinarnym Movies/Broadcast/TvSBN żeby było w wiadomościach Movies/Broadcast/TvMusic żeby było w Stacji Tanecznej :) |
Wiem że nie na temat , ale nie chciałam robić nowego .Kiedy robie filmiki (w grze The sims 2 )wkładam go do Movie Markera to film jest tak mały że nic nie widać :con: czemu ?
|
Odp: Jak ogladać własny film w TV Simów?
Cytat:
|
Cytat:
xP :con: :| :O :angry: |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:54. |