![]() |
Ciepły kąt [BRAK ZDJĘĆ]
Nie mam co robić, więc buduję domki :P
Mam nadzieję, że ten domek zbierze choć w połowie tak dobre recenzje jak poprzedni :) Zewnętrzna część domu: Wewnątrz: Przedpokój: Kuchnia na parterze: Kuchnia na piętrze: Sypialnia: Salon: Łazienka na parterze: Łazienka na piętrze: Pokój dla dziecka: 'Pokój uciech' I to wszystko :) |
Podoba mi się :) Takie ciepłe klimaty w nim panują. Czepię się jedynie tego "pokoju uciech". Za zimno jak dla mnie. Ja jestem ciepłolubna ;) Poza tym łazienka na piętrze wygląda jak brudna.
Ale poza tym jest ślicznie :) 8,5/10 |
Cud, miód und orzeszki :) 9/10, bo czegoś brakuje...
|
Jejku!!:):)10/10!Bardzo gustowny ... i wogóle:).
|
fajny domek :) przytulny ( choc ta przytulnosc srodka chyba gryzie sie z taka biela i noowczesnoscia na zewnatrz ;-) ) i w ogole :D
slit, tylko czsami uzylas zbyt jasnych mebli :) hmm.. 8/10 ;-] |
Ładny. Bardzo ładny.
|
Przyznam, dom jest udany. Ale... Bryla nawet, podoba mi sie .Tylkoz zewnatrz w ogrosku, nic nie ma ^^' Pomieszczenia sa naprawde ladnie urzadzone tylko nie pasuje mi pokoik dziecka ==' Te "firanki" czy rolety, to w ogole mi nie pasuja ;) W kuchni nie pasuje mi ten zielony. Strasznie psuje. Schodu do gory, czy cos sa naprawde genialnie zrobione.
|
Bardzo ładny domek. Jedyne co bym w nim zmienił to kolor drzwi:). Ale tak to jest świetnie, 9/10
|
Całkiem udany :) Wszystko ładnie dobrane, widać że się starałaś ;)
|
Bardzo mi się podoba. Gustownie użądzony. Dasz do ściągnięcia??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:53. |