![]() |
Umeblowanie
Cóż...szukałam rozwiązania wszędzie na forum, ale nie znalazłam lub nie skojarzyłam ze swoim problemem. Za każdym razem kiedy próbuje umeblować zbudowany dom, gra nagle mi się zacina- nie jest to napewno spowodowane dodatkami gdyż sprawdziłam je wszystkie w The Sims2 ContentManager, a nawet po tym jak problem nie znikał- kasowałam je. Nie mam zupełnie pojęcia o co może chodzić. W jednej chwili wszystko działa, a w drugiej gdy kliknę na jakiś przedmiot aby go wstawić do domu, wszystko przestaje działać. Mam oryginalne płyty więc to też nie o to chodzi (Dodatek nocne życie) :( Pomocy...
|
Ale to się dzieje w jednym domu czy we wszystkich??jeśli we wszystkich to może odinstaluj gre i potem zainstaluj na nowo??Albo jak mówiłaś że miałas z neta dodatki to może jakis dodatek ci namieszał?
|
Gre odinstalowywałam już wiele razy, ale nigdy nie pomagało. Dzieje mi się to we wszystkich domach-a dodatków nie mam, usunełam je już dawno...
|
Jeżeli ktoś wie co się dzieje to byłabym wdzięczna za pomoc
|
Może wymień tę płytę??? Jeśli jeszcze możesz:) Mozliwe, że to płytka jest wadliwa czy jakoś tak, albo wymagania sprzętowe TS2 przewyższają Twoje? Chociaż wątpie w to drugie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:03. |