![]() |
Dom...domek...domuś...domeczek (mój 2 na forum) [BRAK ZDJĘĆ]
Jak wiecie, ja nie mam architektonicznego talentu ani zdolności pięknego urządzania wnętrz, więc ten dom z pewnością nikomu się nie spodoba.
Tak na prawdę to mi chyba już na dekiel wali żeby prezentować na forum takie "badziewie". Ale zrozumcie mnie - ja jestem chora na punkcie simów, więc chcę sprawdzić moje umiejętności. Oceniajcie mnie jak popadnie od 0 do 10. Wiem że jest do kitu ale oceniajcie szczerze !!! Sorry że nie ma zdjęcia bryły bo coś tam chyba przekroczyłam limit transferu na koncie WWW... przykro mi... |
Hmmm.... Zaczynam:
- W kuchni nie podoba mi się fontanna, stół i zegar- jakoś nie pasują. - W sypialni szafa zasłania kawałek okna, a te grecki litery na ścianie raczej nie pasują. - W pierwszej łazience lustro wyglądałby lepiej nad umywalką. - Czy w pokoju dziecka na podłodze są kafelki??? Tak to wygląda. - Bryła jakaś taka dziwna, ale to tylko moje skromne zdanie. 7/10 |
U nie się zdjęcia nie wyświetlają ;( ;(
|
Zdjęc nie ma :/
|
fajny domek!1podoba mi sie bryła i wnetrze tez:)9.9/10
|
Ładny domek, tylko:
- po ciężką cholere w kuchni jest fontanna? - a w łazience dyskotekowe światła? - miejscami jest pustawo - pokój dziecka (ten ciemniejszy) nie podoba mi się totalnie - nie widze dwóch zdjęć i na których powinna być bryła, więc nie moge ocenić kształtu domu Ogólnie 7/10 |
magda nie przesadzaj...Ładny dom!
10/10 - szkoda tylko że to ni clean. |
Ja nie przesadzam. Doszłam do wniosku,
że domy z dodatkami mogą być ładniejsze. A wiem, że jakby się diza postarała bardziej to by miała 10/10 ode mnie :D |
Piękne....czerwone krzyżyki :P Czekam aż mi się zdjęcia wyświetlą.
|
Nistety zdjęcia się nie wyświetlają. Widzę, że reszta też ma ten problem.
Zrób coś z tym diziu :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:51. |