![]() |
Modernizacja - Klocek Koło Dona [BRAK ZDJĘĆ]
Nie chce mi się robić żadnych historyjek... wybaczcie. Modernizuję tak wszystkie te klocuszki, żeby jakoś ludzko wyglądały.
Właścicielka: Domek przed: Domek po: Góra: |
Piekne. Berdzo piekne. Nie wiem co powiedziec. No sliczny poprostu :D 10/10
|
Ładnie, ciekawie i z pomysłem:) Jedyny zarzut: na niektórych fotkach widać niebo. Mimo to 10/10:)
|
Wiem, po prostu nie chciało mi się juz ładnych zdjęć robić, tylko szybko na forum dawać :) I żeby wszystko było ładnie widać. To nie fs, nie musi być idealnie.
|
Powiem jedno *_* Piękne!! Błagam daj do ściągnięcia *_* To jest genialne *_*
|
ŁAdne!
10/10 |
Nie no Kash... to jest boszkie! Moje ulubione zielone odcienie. Nie mam nic do zarzucenia. :* Mua..
|
Przepiękne !! Zielony to mój ulubiony kolor :) Jak gdzieś słyszałam cud miód i orzeszki :D Daje 10/10 :)
|
Śliczny ! Bardzo duzo zielonego :) świetny z zewnątrz jak i wewnątrz, niewiem co jeszcze napisać...poprostu super ! daje 10/10
|
Bardzo mi się podoba. :)
Z zewnątrz jest kolorystyka, którą lubię i ogólnie przyjemnie wygląda, ale najbardziej podoba mi się wewnątrz. :) Lubię takie nowoczesne wnętrza, szczególnie przypadła mi do gustu łazienka. Nie mam nic do zarzucenia, ale chyba telewizor nachodzi na szafkę? Albo tylko tak to wygląda... Bardzo udana modernizacja, 9,5/10 :) Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:19. |