![]() |
Co z tym kodem ???
Tak wię zainstalowałam WB i wpisałam kod boolProp testingCheatsEnabled true i z tych opcji co miały wystąpić w grze WB mam tylko new serwo semestr tester i badge juicer :1smutny: pomóżcie mi proszę !!! A GDZIE JEST RESZTA ???
|
Przede wszystkim... Skąd mamy wiedzieć, czy coś robisz źle, skoro nie powiedziałaś nam CO robisz :> ... i gdzie oraz jakich opcji szukasz. ;)
|
ok a więc..........
Cytat:
|
dziwne......
Cytat:
|
Cytat:
wpisz kod boolProp testingCheatsEnabled true potem kliknij trzymajac shifta na sima pojawia ci sie rozne opcje kliknij na wiecej nastepnie na spawn i znowu kliknij wiecej znowu pojawia ci sie opcje a wsrod nich sim modder kliknij na to na podlodze pojawi sie lalka bobasek nastepnie juz bez shifta kliknij na bobaska i pojawia ci sie te mozliwosci: -> set age -ustawiamy wiek (od niemowlecia po emeryta) wlasny, innych simow lub wszystkich simow ->motives - ustawiamy poziom potrzeb ->skills - ustawiamy poziom umiejetnosci -> career rewards - nagrody zawodowe wszystkie -> aspiration - nagrody aspiracji wszystkie -> relationship - ustawiamy zwiazki miedzy simami (kocha lubi szanuje itp ) -> vampire - zarazamy sie lub leczymy z wampiryzmu ->influence - ustawiamy wskaznik reputacji na max -> wants and fears - losujemy aspiracie zyciowe, dodajemy okienko do pragnien lub obaw mozemy tez dodac blokady powodzenia i nie ma co sie denerwowac tylko spokojnie trzeba dokladnie czytac opisy albo za bardzo duze skroty myslowe zrobilam jesli tak to sorki |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:46. |