![]() |
Helloł Hołmi!
Witam serdecznie ^_^.
Mam ogromną prośbę do was, mianowicie poszukuje kimon japońskich, ubranek takich no cukierkowatych ale w stylu made in japan ^^*. I typowo japońskiego wystroju mieszkania i ogrodu. Wiem, że były już takie tematy ale gdy na nie klimak włącza mi się, że nie jestem zalogowana.... no a jestem... -_-'. Z góry serdecznie dziękuje ^^*.. A Jezus bym zapomniała... własnie poszukuje jeszcze Ayumi Hamasaki ale ta z modthesims jest no... niefajna.. a na eagames mam problemy z kontem więc nici ze ściągania narazie eeeh... lub skórki, włosów które by mi pomogły ją stworzyć... bo nie umiem zbytnio zrobić w body shopie ładnych skośnych oczów .. Raz jeszcze dziękuje :* |
|
Dziękuje serdecznie :) ale nadal potrzebuję jakiegoś ogrodu i skórki takiej żeby było widać te skośne łoczęta ^^"
|
Na http://www.helaene.com/ jest skorka o nazwie "asian". Wyprobowalam w grze i wyglada calkiem niezle.
|
ARIGATO ^^*....
Ale ja jestem z tych nienasyconych i chętnie przyjme kolejne linki do umeblowania i wogóle do wszystkiego... dzięęęęękuuujeeeee :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:13. |