![]() |
La Rue Plage 16 [BRAK ZDJĘĆ]
No więc to zbudowałam sobie taki domek :P i postanowiłam dać go na forum :P W domku mieszka słynna pianistka z Sim city, nie będe pisała opowiadania, bo nie umiem :P |
pierwsza?
domek ładniutki. ogród też. mam tylko wrażenie, że ogromne znaczenie miały tu dodatki z neta..nie widzę żadnych oryginalnych efektów architektonicznych(jezu co za nazwa). ale ogółem sprawia bardzo dobre wrżenie, pasuje do właściciela, wykonany jest z wyczuciem i w dobrym stylu 9,5/10 edit. muszę się przyczepić. zdjęcia niektóre nieładnie wykonane. poza tym staraj się zawsze chować kryształek. i jeszcze przezd chwilą doznałam nagłego zachwytu zielonymi zasłonami. więc wszytko się wyrównuje i ocena nie zmienia. pozdro |
sliczny ten domek,ale uwazam ze dwie plazmy w domu to za duzo ;p
pozatym ta pierwsza,ta ogromna powinna stac przy scianie,bo nie naj boze dzieci wpadna jeden popchnie drugiego i zwala,hehhe ;> A tak pozatym to slicznie,nie powiem,ze skromnie ;p ale tak czysciutko i w ogole ;) pozdrawiam ^^ 9/10 |
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo przeciętny... Takie małe byleco....
|
świetny, podoba mi się, tylko łazienka na piętrze, moim zdaniem jest za duża ^^
|
Domek bardzo ładnie prezentuje się z zewnątrz. :) Fajnie dobrałaś roślinki. Woda też ciekawie wygląda i w ogóle okolica wydaje się być ładna z tego co widzę. ;) Balkon wyglada trochę prosto, ale 3 okna salonu prezentują się super. :)
W środku najbardziej podoba mi się salon. Nowoczesny, w ładnych kolorach. Kuchnia też jest fajna. Schody na zdjęciu prześwitują- możesz wcisnąć podczas gry Tab na klawiaturze, żeby tego uniknąć. ;) Sypialnia jest całkiem niezła, za to łazienka nie za bardzo mi się podoba- zagracona trochę. :P I wszystko wydaje się być tak nisko, nie wiem, jak to wytłumaczyć. Nie jest zła, ale najmniej przypadła mi do gustu. ;) Ogólnie uważam, że domek jest fajny- 7,5/10 |
Śliczny!Taki przytulny;).9,5/10
|
Fajny ;)
Super położony nad jeziorkiem :P Bryła fajna, w środku też, tak... przytulnie :) Ogródek też super... Udana produkcja :P |
Przyznam, ladny%. Skad masz kamienie? :>
|
Mnie się podoba...
10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:34. |