TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Ceglany raj xD (clean) [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=29385)

gruszka. 26.03.2006 20:53

Ceglany raj xD (clean) [BRAK ZDJĘĆ]

Oto mój kolejny (już drugi xD) clean. Mój poprzedni domek był w zupełnie innym stylu, tym razem wzięłam pod uwagę Wasze rady i krytyki. Mam nadzieję, że ten spodoba Wam się jeszcze bardziej :)

Domek zamieszkuje małżeństwo z dwójką dzieci, o nazwisku Olejniczak. Domek nie nalezy do najtańszych i najbrzydszych.
Małe przedstawienie poostaci (niestety pokaże tylko simy dorosłe bez dzieci)
Monika:

Monika jest osobą bardzo towarzyską. Najlepiej czuje się wśród przyjaciół rozmawiając i żartując.

W wolnych chwilach czyta książki lub się uczy.

Arek:

Arek jest mężczyzną spokojnym i uporządkowanym. Uwielbia grać na gitarze i pianinie.

Przejdźmy do oprowadzania po domku :)

Całość

W nocy:

Garaż:

Niektórych może zdziwić i większości z Was pewnie się nie spodoba ta leżanka, więc dam pare słów wyjaśnienia… Arek większość czasu spędza w garażu majstrując wciąż pod maską samochodu. Często po tej pracy jest bardzo zmęczony i tutaj może pozwoli sobie na prawdziwą drzemkę. Bez przeszkadzania żony i dzieci.

Ogród:

Cocaine 26.03.2006 21:28

Bardzo ładny ceglany raj. Ale ja czułabym się troszkę przytłoczona nadmiarem czerwieni...ale tu jest ładnie zachowany umiar. Bryła prosta, ale ładna. Miło i sympatycznie urządzony w środku. Gratki ;)

wacia 26.03.2006 21:32

Z zeenwatrz bardzo mi sie podoba,taki typowy rodzinny domek.Aczkolwiek w wewnatrz tak sobie,niby wielki,a pomieszczenia sa malutkie.
Ten pierwszy salon jakis dziwny,stolik jest za bardzo przysuniety do kanapy i fotela.A co poza tym?
Dziewczyny lubia bez :D
Kar,jak moglas,wyprzedzilas mnie xD

gruszka. 26.03.2006 21:37

Waciu jak tylko zobaczyłam, że oglądasz ten temat to się przeraziłam, że tak bardzo bardzo mi dowalisz :)
Karuś i Waciu dziękuję Wam za ocenki :)
P.S. Wacia przepraszam, że na ślubie nie byłam :)

...:Chocolate:... 26.03.2006 22:35

Z przodu bryła jest w porządku. Z tyłu wydaje mi się nieco za prosta, ale nie będę się za bardzo czepiać ;) Jedyne co mi przeszkadza to zbyt wielka pustość w pomieszczeniach. Mogłaś tam powstawiać trochę pierdółek ;) Poza tym ten pokój synka jakiś taki za ciemny. Na pierwszym zdjęciu przynajmniej.
Za to bardzo spodobała mi się kuchnia. Taka przytulna i w ogóle jakoś chciałoby się w niej posiedzieć ^^
Ogółem 8,5/10 ;) Pozdrawiam.

gruszka. 26.03.2006 22:46

No patrz, pokazałam ten domek mojej mamie, a ta powiedziała, że jest tam "naciupilone". Wg. mnie jest tam tych pierdółek dość dużo, ale zauważ, że jest to clean. A w "gołych" simsach nie ma zbyt wielu ozdóbek :)
Dziękuję, za szczerą ocenkę.
Pozdrawiam -
- Gruszka

Swan 27.03.2006 11:06

Powiem jedno-Ceglane domki wyglądają lepiej jako dwupoziomowe ^.^
7/1o

riannon 27.03.2006 11:06

Jak na clean to domek jest śliczny, naprawde. Bryla bardzo mi sie podoba. Moja ocenka 10/10.

Amek 27.03.2006 11:43

Uh, ah. Z zewnątrz ładny. Wewnątrz... hm... wszystko zajemadafakabiście tylko teen pokój synka jakiś taki ciemny.. B)
Ogólnie 9/10 ^^.

Choco 27.03.2006 12:01

Ładny, tylko ten ogród... :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:02.