![]() |
Echm nom całkiem udany :P
Ogródek mały, ale podoba mi się 8,5/10 Bryła niby zwyczajna, ale podoba mi się (xD) 9/10 Wnętrze takie szarobure (no w końcu to dom pogrzebowy ;) ) ale podoba mi się xD 9,5/10 |
[Hehe, bardzo fajny pomysł, tego jeszcze nikt nie zrobił ;) ciekawie wykonane, tylko na piętrze w salonie chyba, byłó trochę pusto, daje 8/10
|
ładny domek daje 9/10
Dasz linka? Wymaga dodatków typu np:Na studiach? |
Bardzo ładnie ci to wyszło i wspaniały pomysł! Tylko pogratulować! Aaaa i oczywiście 10/10;) pozdrawiam;)
|
Pomysł ekstra =)) :tu: wykonanie też niezłe. Podoba mi się cały parter z mieszkaniem na gorze troche gorzej bo pustawo tam. A brak ogrodka nawet pasuje. 8/10
|
Zacznę od tego, że bardzo fajny pomysł ;)
Jednak mam kilka ale... - całość jednak jest za wielka (i bryła i działka) - jest to za ee... kolorowe - mi się bardziej dom pogrzebowy z ponurością kojarzy - na co w domu pogrzebowym basen? - w sumie to bym wywalił całe mieszkanie na piętrze, no ale skoro on tam mieszka... Pozdrawiam. |
Widziałem dom pogrzebowy na ModTheSims2 ;) Ten jest dość pustawy, ale i tak gratuluje, że podjęłaś się wybudowania czegoś takiego ;)
|
Nawet fajne, ale:
-po co basen w domu pogrzebowym?? :O -kuchnia jest zbyt pusta - biedny ten facet, ze musi mieszkać nad trupami:P Daję 7/10 |
Z zewnątrz dom jest ciekawy, w środku tez ładnie urządzony ale nie pasuje mi ten obraz z panienką, wszystko jest w ciemnych abrwach tylko ten obraz kolorowy, nie pasuje. Basen tez za bardzo mi nie pasuje ale jak kto woli. Moja ocena 8/10 pozdro :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:01. |