![]() |
Moje pierwsze mini centrum handlowe^^ [BRAK ZDJĘĆ]
To jest moja następna pierwsza budowla. Tym razem jest to pierwszy sklep(niedługo będzie pierwszy klub^^) bo wcześniej jakoś ich nie budowałam. Można go nazwać mini centrum handlowym bo jest dość małe. Zapomniałam zrobić zdjęć łazienek ale cóż dam je później...
Bryła: w dzień w nocy Wnętrza: Korytarz Sklep z ubraniami Idziemy na górę... do sklepu spożywczego A obok spożywczego jest mała ale za to urocza restauracja KONIEC! Komutujcie :) |
Super. Gratuluję pomysłu. Bryła bez zarzutów.
|
Bryła bardzo orginalna tylko razi mnie kolor czerwony :wacko: i ten "płotek" mi się nie podoba. Ale tak ogólnie to jest fajnie ;) 7/10
|
odp
Mnie sie bardzo podoba, fajna bryla i fajne wykonanie wogole jest niezle. Daje 9/10, poniewaz nie pasuje mi to szklane cos co odchodzi o bryly wogole moim zdaniem nie potrzebne :) :) :)
|
Ciekawe, nowoczesne centrum. Brla nieskomplikowana, ale mila dla oka. Daje 10/10.
|
Bardzo fajne wykonanie... i w ogóle weri weri najs... 10/10
|
No extra bomba. A jak zrobiłaś tę skośną szybe??prosze odpisz chodzi mi o to z boku bo ja mam taką szybe i niewiem jak to zrobicć
|
Mi się bardzo podoba. Z zewnątrz bardzo ładne. Wewnątrz też niczego sobie. Ogólnie 10/10
|
Ładnie :) Podoba mi się bryła (bardzo), w środku ciutek mniej.
9,95/10 za ten ciutek mniej podobający mi się środek :P |
No coz.. Moze jest weri, weri bjutiful, jednak mam zastrzezenia. A ten, co tak pusto? Zero obrrazow, kwiatow. U mnie bez nich nie wyrasz. Minusik one. Czerwony, a moze inny kolor? Minus number two. Ogolnie super. Okna sa veri veri bjutiful i ich rozklad.
No, JustYnko, daje Ci gdzies tak 7,5/10 ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:44. |