![]() |
Metamorfoza nr 1- "Ul. Dębowa" [BRAK ZDJĘĆ]
Każdy z was napewno zna malutką parcelę na skraju Miłowa. Postanowiłem ją zmienić. Bryły nie tykałem. Zmieniłem fudamenty, kolor domu, zmieniłem ścieżkę, roślinność i dobudowałem mały wodospad. Dom chciałem utrzymać w stylu "ciepłym i przytulnym" - nie chciałem zmieniać go na nowoczesny.
Zdjęcia przed: Widok przed z lotu ptaka: Po metamorfozie: To narazie wszystko. Przepraszam iż nie ma zdjęcia z lotu ptaka bryły ale zapomniałem zrobić zdjęcie ;) I go nie zrobie bo simsy mi się popsuły i teraz mam od początku wszystkie otoczenia. Pozdrawiam- skrzypek |
No ładnie zmienione :] Ale ogródek jakiś taki... pustawy :| 8/10
|
Dzięki polcia ;) Wogóle nie miało być ogródka, lecz "ozdobiłem" wkoło domu schodki kwiatami.
|
No ładnie, ale jednak tak pusto koło domu. Domki przytulnie i klimatyczna, tak jak w twoim przypadku powinny raczej mieć przytulne, letnie, zarosnięte ogródki.Tego tutaj nie zauważyłam, chciałabym jescze zobaczyc salon i rzuty z lotu ptaka. Ogólnie nawet ładny 7,9/10
Pozdrowienia :D |
Pamiętam ten domek z Miłowa... Teraz juz nie gram w Miłowie bo stworzyłam własne miasto :D . W porównaniu z tamtym domkiem to po poprostu SUPER. Ale ten domek i tak mi sie nie podoba. Za mały troszkę...
|
Mi tam bardziej podoba sie przed renowacja :|
|
Nawet ładnie. Taki miło i przytulnie, ale w tym domku nie ma sypialni?? I dosyc dziwnie wygląda ta wanna na zewnątrz. Spokojnie mogłeś dać ją do łazienki, ale usunąc umywalkę lub dac prysznic. Nie podoba mi sie też to, że nie ma ogródka. Daję 8/10
|
Domek bardzo ładnie wygląda z zewnatrz, ale ogród jest zdecydowanie za ubogi. Dwa drzewka na krzyż, wodospadzik i tyle? Wygląda strasznie biednie.
W środku chyba nieźle, aczkolwiek szkoda, że nie ma rzutu. 5/10 |
Cytat:
co do kes: Każdy ma swoje zdanie niektórzy (tak jak ty) lubią małe domki z "nutką" tajemniczości. A ja bardziej lubię takie proste i schludne domy ;) |
Ładny jak na taki normalny:)Fajna trawa w ogródku,a po co jest ta wanna w ogrodzie??:P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:12. |