![]() |
Starzenie się
No właśnie... jak mam zrobic zeby np. nastolatce zamiast 15 dni zostało 3? PLZ jeśli wieci jak to zrobic to sie zastanawiajcie i piszcie!!!
PS. Z góry THX |
Możesz dać jej do wypicia ten eliksir na dodanie dni życia, ale nie może mieć złotego poziomu aspiracji kilka razy tak zrobisz i simka starsza :P Albo użyj kodu: boolProp testingCheatsEnabled true/false kliknij na sima z shiftem i wybierz opcję set to Birthday simce zostanie jeden dzień do dorośnięcia ;P
|
Pomoc
Woow :O Nawet nie wiedziałam że simowie się starzeją w grze The Sims 2 :O :O :O :O Ja nie mam tej gry:( Sorra że nie do tematu,ale powiedzcie mi z kąd można[z jakiej strony] wgrać na kompa The Sims...Niemusi być 2.PLISS POMOCY!
|
Nie rozmawiamy tu o piratach.
|
W SimPe możesz sobie ustawiać dni, które zostają do postarzenia się sima.
|
Thx
Wielkie THX, tylko nie wiem czy mi sie gra nie bedzie ciać (bo te hasła mi wszystko psują) ale juz sprawdzam i jeszcze raz wielkie THX!!!!!!!!!
PS. A co do tych piratow to ja mam 2 z eMule( ;) ). |
Sorry, że post pod postem
Właśnie sorry, ale hasło mi nie działa!!!! ;( I na pewno nie wpisuje go źle, bo zkopiowłam!!!! O co chodzi z tym SimPe (wybaczcie ale mam simy 2 od niedawna i jeszcze nie wszystko o nich wiem) bo może to by mi pomogło..
|
|
SimPe możesz ściągnąć tu. Jest to program dzięki, któremu możesz zmieniać płeć sima, możesz stworzyć swoją karierę, pozmieniać wiele rzeczy w relacjach sima z innymi simami. Nwet zmieniać kolory i kształt mebli! Polecam ten program. a co do kodu boolprop testingcheatsenabled true/flase jest tu poradnik
|
Thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DziaŁa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d :d :d :d :d |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:57. |