![]() |
jakieś błędy?
Od jakiegos czasu w grze pojawiaja sie wkurzające rzeczy. Np niektórzy simowie staą się karłami (to nie kwestia dorosłości czy wzrostu) , telefon caaaaaały czas dzwoni, nie można czasem wsiąść do auta do pracy i poszukać ,,domu dla siebie,, . Na dodartek te bledy pojawiły sie od czasu stosowania kodów boolProp.... . Czy wiecie o co tu chodzi?
|
Proste: Nie używaj tych kodów. Tylko na jednej parceli? Czy może na wszystkich? (nawet tam gdzie nie uzywales kodow) Jak na jednej parceli to przeprowadz ta rodzinkę. Jak na wszystkich to nic innego jak zainstalowac ponownie.
|
na wszystkich ale mozna co s zrobic aby nie odinstalowywać gry?Aha i błędy są te z na parcelach tych na ktorych kodow nie uzywalam
|
Z tego co wiem, błędy nie muszą występować akurat na parcelach, na których używałaś tych kodów.
Żeby zmniejszyć ryzyko takich błędów, należy po użyciu kodu wyłączyć go, wpisując go atk samo, tyle, że zamiast "true" na końcu "false". A skoro już masz ten problem, to może jednak reinstalka? Możesz reinstalować grę, a rodziny i okolice sobie zachować (kopiując swój folder EA Games z Moich dokumentów w bezpieczne miejsce na dysku). |
Czy jak kod jest wyłączony tez pojawiają się błędy??
Wiesz, co ci powiem z tym kodem jest różnie myślę, że w tym wypadku przeinstalowanie gry będzie najskuteczniejsze. Wszystkie rodzinki, domki i dodatki umieść w bezpiecznym miejscu i przeinstaluj grę. |
Spróbuj przeinstalować grę, bo innego rozwiązania nie widze. Mi przy nadmiernym stosowaniu kodów znikają polskie literki..:/ Naucz sie grać bez kodow:P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:12. |