![]() |
No no! bardzo mi się podoba, tylko mam dwa zastrzeżenia, ale takie małe, graficzne:
- dymki powinny się zaczynać troche dalej od twarzy bo wygląda jakby... nimi wymiotowali np. zd 5, spójż na Rite. - te czerwone prostokąciki opisujące sytuacje powinny być raczej na górze, bo ja zawsze najpierw zwracam uwagę na dymki, a później dopiero na to co jest na dole. OK? wtedy będzie Śiuper! oceniam 8/10, i te dwa zabrałam za te dymki i napisy, ale ogólnie jest super. treść ciekawa..twu! jaka treść, dymki ;) nom w każdym razie masz fana swego FS ;) |
Całkiem fajne. :)
Podoba mi się końcówka, jak ojciec umiera i Rita rozpacza, bardzo realistycznie to zrobiłaś. Na początku mi się skojarzyło trochę z "Obliczami miłości" Polci (bogata rozpieszczona córka-blondynka, wybiera się na wycieczkę, tam było imię Flora, a tu nazwisko), ale myślę, że to zwykły zbieg okoliczności, bo już końcówka jest inna. Tekst jest w porządku (tylko "niemożliwe" razem- 2. obrazek), czcionka też. Widzę, że zdjęcia są rozmazane- chyba zapisujesz w Paincie jako .jpg. Jeśli chcesz, żeby były ładniejsze, to a Paincie zapisuj jako .bmp, a potem w innym programie (np. Gimp, Photoshop) jako .jpg. Bo mi się te rozmazania rzucają w oczy, a ujęcia są bardzo ładne i nie ma żadnych dymków, kryształków, niskich ścian... Fajny plakat. ;) Ocenię gdzieś tak po 4. odcinku, pozdrawiam. |
No mi się niezbyt podoba. Wolę inne opowieści :con: nie o takich jak to Isi powiedziała "rozpieszczonych, bogatych blondynkach" :con: . Co do zdjęć nie mogę się przyczepić, bo są bardzo ładne. Nie wiem co ci się Isi w nich rozmazuje ;) . Tekst jest... no taki sobie, ja bym inaczej niektóre kwestie napisała (ale to tylko ja ;) ). Czasami nie wiedziałam, którą chmurkę przeczytać, ale to ujdzie. Ogólnie fabuła jest taka całkiem, całkiem. Ale jak powiedziałam nie gustuje w takich typach opowiadań :con: (oprócz BR oczywiście ;P )
Życzę powodzenia w pisaniu i pozdrawiam :* |
No, może być. Zdjęcia jakieś takie ciemne są, ale ogólnie jest ok. Fajnie ci wyszło jak ten facet umiera :] Zobaczę, jak się akcja rozkręci i wtedy ocenię :]
|
Uhh... Myślałam, że będzie gorzej...
Jestem mile zaskoczona :)
Spodziewałam się grona krytyk, a wcale tak źle nie było :D Ale mniejsza z tym. Isi, a moge skądś ściągnąć Photoshopa, bo ja nie mam zainstalowanego :O Dzięki za radę, te rozmazania też mi się rzucają... Ciemne są zdjęcia, bo w fotstory jest noc :) I mam problem. Mogą być trudności z dodawaniem kolejnych odcinków, bo mam odłączony (tymczasowo) internet... :| Ale jakoś to będzie. Teraz piszez drugiego komputera i chyba będe musiała zdjęcia do FS na płytce przenosić. Mam nadzieję, że wszystko się uda :O Dzięki Justykala:) Dzięki za super ocenę w sondzie :D Z tą Florą to rzeczywiście zbieg okoliczności... Bo ja ostatnio rzadko bywam w dziale Fotostory, co się teraz napewno zmieni :P i nie czytam zbyt często FS-ów :| No, to tyle. Dziękuję :) |
Cytat:
Cytat:
Lepiej ściągnij darmowego GIMPA- taki sam efekt. GIMP: http://komputerswiat.pl/download/download.asp?sid=2650 Biblioteki GTK (zainstaluj przed instalacją GIMP-a): http://komputerswiat.pl/download/download.asp?sid=2651 |
Nawet mi się podoba, tylko zdjęcia są rozmazane (pewnie zapisane w *JPEG) i to trochę odpycha od czytania, ale powtarzam, że tekst jest nawet fajny. Tylko jedno mnie denerwuję. A mianowicie nie lubię jak pprzez dłuższy czas ludzie mówią sami do siebie, albo myślą (chodzi mi o te teksty w 'myślących chmurkach' co widać mniej więcej od 12 do 21 obrazka. Ale skoro tak miało być to niech tak będzie. Przyznam, że koniec mnie trochę zaciekawił i chętnie poczekam na dalszy rozwój akcji.
Aha, i dlaczego ta Rita nie zadzwoniła po pogotowie, tylko na policję? |
Jaroszka - przecież jest napisane że najbliższe pogotowie jest b. daleko.
Tak czy siak mi się bardzo podoba, tylko może lepiej zapisuj w innym formacie bo rzeczywiście są rozmazane. |
No tak fajnie, tylko ta córka mogłabybyć nastolatką... Troszkę to wszystko takie... banalne. Cóż, zobaczymy, co się wydarzy dalej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:35. |