![]() |
Nagrody
Chyba był już taki temat ale go niewidziałem! xD
Czy jest jakiś kod czy program odblokowuwujący wszystkie nagrody Pracy ?? |
Nagrody możesz sobie odblokowac kodem unlockCareerRewards.
|
unlockcareerrewards - Odblokowanie wszystkich nagród wszystkich karier
Ale nie wiem czy nie działa w WB. Gdzieś też widziałem na jakiejś stronce można było sobie ściągnąć wszystkie przedmioty z nagród. |
Ja uzywam (gdy sim ma juz prace) gazety i bool prop'a. Klikam na gazete shiftem, pozniej na 'wiecej' i chyba na 'carrier awards' i potem masz pelno mozliwosci i sobie wybierasz ;D
|
Dzienx! i znów pytanko
Dzienx!
A i niechce otwierac nowego tematu i tu sie pytam: Kiedy ściągne jakiś domek w pliku Sim2.coś :P to jak włanczam to pokazuje że dodatek nie zostanie zainstalowany bo niemam odpowiedniej gry czy dodatku czy jakoś tam! A na stronie z tym domem (modthesims2.com) pisało że to do dodatku :ts2: który oczywiście posiadam ! No i czego go nieinstaluje ;( ;( ;( |
Po kliknięciu dwa razy na ikonkę tego domu i pokazuje Ci się, że nie chce Ci sie zainstalować??
|
ta
Tak a dokładnie pisze : Ten element wymaga dodatku który został nie zainstalowany ;( ;( ;( ;( ;(
|
To nie masz jakiegoś potrzebnego dodatku, a na modthesims2.com czasami jest źle pokazane jaki domek potrzebuje jakiego dodatku. Pare razy miałam taki przypadek.
|
<<HMM>>
Taak masz racje ja tez tak miałem ale ja MAM ten dodatek (sprawdzałem u kolegi )
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:45. |