![]() |
Problem..z.. instalacją elektroniczną Ea
[COLOR=Red]undefined[/COLOR
Mam problem..kiedy chce zarejstrować sie na ea.Wchodze do rejestracji elektronicznej wszystko jest okej.Ale ostatni punkt jest ..zły..Wprowadzam kod rejestracyjny :| i jest zły..wszytko mam dobrze zapisane na kartce ale nic próbowałam duzych liter małych liter i nic ;( :( |
A czy masz oryginalne Simsy? Z Twojego posta ja wnioskuję, że nie. Po co miałabyś zapisany kod seryjny na kartce, skoro jest on z tyłu instrukcji ;)?
|
Cytat:
|
Może źle wpisujesz kod seryjny. Litera "V" na instrukcji jest bardzo podobna do "U". Ja sobie jednak tylko tak 'gdybam' :P. Problem pewnie tkwi w czymś innym...
|
To trochę dziwne, bo ja jak rejestruję jakiś nowy dodatek, to numer seryjny jest wpisany aytomatycznie taki, jaka wpisywałam przy instalacji...
|
Mgiełka, gdy instalujesz przez stronę trzeba wpisać numer seryjny, a gdy przez gre tego numeru nie trzeba wpisywać ;)
|
Cytat:
Nie wiedziałam Gruszka :) Do autorki: No to właśnie może spróbuj zarejestrować przez grę. To znaczy jak instalujesz simy, to tam w menu start jest też ikona "Rejestracja elektroniczna". Może wtedy się uda. Życzę powodzenia! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja rejestrowałam się chyba w listopadzie, czy w grudniu. Nowych dodatków nie rejestrowałam, więc nie mam tego problemu... spróbuj pozamieniać litery i pobaw się w "szukanie kształtu" tj. zrób z Ż, Z itd.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:58. |