![]() |
jeśli nie ten dizal to przeniescie. mam pytanie, jak zrobić zeby moje skiny i oczy podmienily maxisowe?
|
Są takie hacki.. myślę, że na modthesims, ale nie jestem pewna. Jak będzie czas to poszukam i dam linka.
|
Tu jest hack, ale on zastępuje skiny tymi, które tam są...
http://modthesims2.com/showthread.php?t=128208 |
ale mi chodzi jak zrobic zeby moje wlasne zamienily te maxisowe. tamte skiny co dala vavill tez mialem. :)
|
mam wiedziec z nie ma akieo hacka? :| :|
|
Nie rozumiem... Chodzi o to, że znudziły Ci się np. oczy maxisowe i chcesz, żeby zniknęły, a na ich miejscu pojawiły się nowe?
O cracku takim nie słyszałam, ale pamiętam, że ktoś miał z tym problem, bo ściągnął skin jakiś i skasował jej się ten maxisowy. |
Cytat:
|
Ja nigdy się z takim HACKIEM a nie crackiem, (do posta efciaqa) nie spotkałam.Wątpię aby było coś takiego.Możesz za to po prostu zrobić swoje oczy i wrzucić do gry.Będą tam,ale oczy Maxisowe nie znikną.Jeśli nie będziesz ich przecież używał to co ci tam one zawadzają i szkodzą?Mogą ci się jeszcze kiedyś przydać.
|
Cytat:
|
W Internecie nie ma raczej takiego hacka. Może gdzieś na obcojęzycznej stronie znajduje się jakiś poradnik albo coś... Program? Nie wiem.
Chodzi o to, że te skiny są hackiem. Musiałbyś więc nauczyć się robić skin-hack. Ludzie z modthesims2 potrafią to robić (ja nie mam pojęcia jak :P), nie wiem, czy na naszym forum też ktoś umie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:34. |