![]() |
"White Wood"- starter [BRAK ZDJĘĆ]
Witam, to mały, lecz dobrze wyposażony, piętrowy domek-starter na plaży wysłany na konkurs :]
Wartośc: 19 998$. Wymagania: TS2 + "Na studiach" :D Bryła. Oto domek w dzień: (biel + jasne drewno ładnie komponują się z piaskiem, modernistyczny kształt, drewniany dach ) A to wieczorem: ( romantyczny widok od strony morza, tył domku z balkonem) Wnętrze. Wejście: (zieleń + drewno by dac wrażenie naturalnosci, widok na ulice ) Salon: (wygodna kanapa +TV,nadal wystrój naturlaności widok na morze ) Kuchnia: (Tym razem wystrój ciepły, przejrzystośc i funkcjonalnośc) Łazienka: -małe pomieszczenie nie objął jednorazowo aparat (chłodny wystrój,odrobina zieleni) Sypialnia: (Romantyczny,nowoczesny,ciepły wystrój; wyście na taras, widok na dwie strony domu, kącik do malowania-nie ujety na zdj) RZUT: -bez piętra (ograniczenie ilości zdjęc) STARTER BY NOVA6 |
hm. no podoba mi się. ładny jest ;).
|
Ladny, tylko sypialnia lekko zbyt zimna, imo :)
ale i tak mozesz udostepnic, mi nigdy nei wychodzily starterki ^^ |
Zimna bo jest ciemno:P tapety sa białe, ale podłoga, kołderka i firanki daja za dnia ciepły brąz, uznałam ze fota w nocy bedzie romantyczniejsza. :]
|
ou :P to sorki ta wjazd na zyciorys ;-)
pokaz w dniu, jezeli to nie problem ^^ |
No bardzo ładny starterek ;]
Fajne są te dodatki w pomieszczeniach, które dają przyjazny klimat ^^. 10/10 |
ejjj no on jest cliczny ale nie podoba mi sie sypialnia...a szczególnie kołderka w panterke...ale poza tym to jest sweet..i mam nawet u siebie kandydtke do zamieszkania w nim, byle byś go udostepniła prosieeeee :P
|
Fajny :D Bardzo mi się podoba, kuchnia poprostu śliczna! Jedyny minus to sypialnia. Nie bardzo pasuje do innych pomieszczeń; zimne kolorki itp. Ale poza tym SUUUPER!
Ocena: 9.999.../10 :D |
Super!! Nie mam mu nic do zarzucenia 10/10
|
Super! Nie mam się do czego przyczepić :D Oczywiście 10/10. Udostępnisz ;) ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:23. |