TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   3 dom [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31305)

Cococzek 23.05.2006 14:15

3 dom [BRAK ZDJĘĆ]

mój 3 dom

to wszystko

~Asiulek94~ 23.05.2006 14:31

O mój Boże! Jakie to wielkie! :O Do bryły się nie przyczepie, bo sama nie umiem ładnych robić :P . Ale salon! Matko co ja gadam, to nie salon to jakaś kobyła! O wiele, wiele, wiele za duży! Jak oni się w tym domu poruszają?! xP WC eż kiepskie (ściany i podłogi mi się nie podobają). Kuchnia ma tyle szafek, a stoją tam tylko mikrofalówka i robot kuchenny jeśli dobrze widzę. Też o wiele za duża. W tym samym pomieszczeniu jest duży stół i dwa krzesła :O . Pokój studenta i studentki ocenię tak samo- czyli kiepsko, bo też ściany i podłogi mi się nie podobają, praktycznie nic do siebie nie pasuje.
To twój 3 dom jak z tytułu widzę i nie najlepszy powiem szczerze.
Ocena- 3/10- tak naprawdę nie wiem za co, może skoro to twój 3 dom to 3 punkty? ;) Zapomniałam dodać- brak ogrodu, a w dodatku zdjęcia nie najlepszej jakości, ale jeśli twój komp nie jest najlepszy to OK :)
Pozdrawiam

airam 23.05.2006 14:36

Robisz STANOWCZO za duże pomieszczenia i za malo w nich mebli. A co do pokojów bliźniaczych studenta i studenkti to też lubie robić dwa identyczne pokoje :) Brak widoku całej bryły. Umeblowanie trochę dziwne, namieszane.

Ogólem 4/10

Cococzek 23.05.2006 14:43

no ten WIELGACHNY salon wyszedł mi jak zrobiłem małe pomieszczenia

Isi 23.05.2006 15:31

Widzę, że próbowałeś robić według rad małe pomieszczenia, a w efekcie powstał OGROMNY salon. Chodzi o to, że powinieneś budować trochę mneijsze domy, żeby pomieszczenia nie były aż tak wielkie. :P Albo w takim wielkim domu zrobić więcej pomieszczeń (ale pewnie zrobiłbyś np. 3 salony, a to też nie jest dobrze ;)). Faktem jest, że salon wygląda jak jakaś sala balowa. Dałeś meble, ale z tego mogłyby powstać jakieś 3-4 pokoje, i to dosyć spore.
Pokój studentki i studenta są prawie identyczne, jak sam wspomniałeś, jakieś takie podłużne i zwyczajne- dałeś meble, które sa potrzebne + kwiatek i to wszystko. A mogłeś wstawić jakieś inne ciekawe obiekty (ozdoby, akwarium, telewizor, radio itp.).
Łazienka- niech będzie, że zwyczajna, moze być.
Kuchnia- peeełno szafek, a tylko 2 krzesła przy stole. Dziwne. Mogłeś coś poustawiać na tych szafkach, dodać jakieś obrazy itp., byłoby dobrze. :)

Czy mi się wydaje, czy nie dałeś zdjęcia z zewnątrz? Może mi się nie wyświetla (wirusy), a może nie ma. Więc nie mogę ocenić z zewnątrz, bryła prosta jak w drugim domku, ale mi się jednak drugi domek bardziejpodobał- tam przynajmniej pomieszczenia były zbliżonej wielkości, a tu kilka mniejszych i jedno ogromne.
Ale ten domek jest lepszy od pierwszego moim zdaniem.
Ćwicz dalej, w skali nie oceniam, bo nie widzę domu od zewnątrz. ;)

Pozdrawiam

Sylvanna 23.05.2006 17:49

No i co?? No i nie ma co oceniać.
Mam wrażenie, że nie bierzesz sobie do serca komentarzy i uwag forumowiczów. Ten dom jest OHYDNY. Znowu trzy meble na krzyż. Człowieku weź to umebluj, dodaj jakieś pokoje to może coś z tego będzie.
Ocena: brak

~dusia~ 23.05.2006 18:01

Brrrrr... Dom aż wieje swoją pustością...może najpierw powinieneś obejżeć domy innych i wtedy się zdecydować na opublikowanie własnego, hę? Albo zmień umeblowanie itp itd. w którymś z domków maxisowych? Ale nie przebudowywuj!

Nie będę dawała oceny bo jest poza skalą :(

Pozdrawiam

~D~

Cococzek 23.05.2006 18:04

[QUOTE=SYLVANA][font=Comic Sans MS][color=navy]No i co?? No i nie ma . Znowu trzy meble na krzyż. Człowieku weź to umebluj,

ja takie małe pokoiki mam umeblowaća że zrobiłem małem pomieszczenia i wyszedł wielgachny salon to ja jurz za to nie mogę

Shaggy 23.05.2006 18:10

eee. to jak sie wstawia dom to szlifuje się go... Nie ma ocenki bo nie ma za co... Postaraj sie.

misiek:) 23.05.2006 19:49

Jak zwykle... Za duże pomieszczenia, a za mało mebli i dekoracji. jak zwykle 4/10 ;P . Proszę Cię... Następny domek zrób malutki... Myślę, że wyjdzie Ci ładny.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:05.