![]() |
Nowa twarz Europejskiej Kamienicy - czyli "jam jest dom twój..." [BRAK ZDJĘĆ]
To mój kolejny wytwór B) Jest to przeróbka maxisowego domku. Bryła nie uległa zmianie, tak samo jak rozmieszczenie ścian.
________ Mieszka w nim rodzinka Mark+Tiffany+Nicole - dziecko ;). Mała Nicole uwielbia króliczki, więc w pokoju jest ich parę. Rzuty będą później bo ja jestem sklerotyk ;p |
Domek bardzi fajny, wszystko ładnie dopasowane. Kolorki mi się podobają (uwielbiam zielony), basenik i pokoje dopracowane, ładnie doprane, basenik też fajny :)... Moja ocenka to 9,75/10
|
Lincia, naprawde pierwszy raz w życiu nie mam się do czego przyczepić!!!!!!!!!! :O 10/10 :D
|
cholera.
dołujesz mnie! ślicznie, pięknie i w ogóle GIT! *____* |
Bardzo ładny domek! Jest taki przytulny, dopracowany. Podoba mi się! Oceniam go na 10/10!
|
Swietny dom, co tu jeszcze dodać|? baardzo zielony :) fajne dodatki w pokoju dzieciecym, daje 9/10
|
Ojeju! Domek jest cudny! Pięknie użądzony! Daj do ściągnięcia! Jakie masz dodatki do simsów?
|
Domek jest PRZEcudowny..!! Utrzymany we wspaniałym zielonym kolorku i jasnym drewnie. Daję 10/10 bez zastanowienia :D . Masz NŻ i WB..?? Udostępnisz..??
|
PIĘKNE!!!! Nie ma się do czego przyczepić, a to u mnie rzadkość ;) (zawsze coś mi nie pasuje). Daję 10/10!
|
Mam ts2 (oczywiście) ts2NS, ts2NŻ i Wb.
Nie wiem co miałabym wam udostępniać chyba tylko ściany i tapety bo większość mebli jest z Donationa więc nie przejdzie... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:35. |