![]() |
Nieduży domek "White Yeela" [BRAK ZDJĘĆ]
Hey! Nazywam się Yeela Grand i jestem pół Japonką pół Polką :)
Niedawno skończyłam studia i zamieszkałam w Weronie. Dom zaprojektowałam sama, bo projektowanie to moje hobby. Chciałabym teraz pokazać wam jak mieszkam. Oto mój domek od frontu: Tutaj bryła w nocy: A teraz zapraszam do środka. Po prawej stronie od wejścia jest mały salonik: A po lewej łazienka: Koło łazienki jest sypialnia: Na przeciwko sypialni jest jadalnia... ...z której wchodzi się do malutkiej kuchni: Teraz chodźmy na górę gdzie znajduje się mój gabinet: Mam też balkonik na którym lubię malować i opalać się: Ok :) Zapraszam do ogródka: Po prawej stronie domu jest mały staw wykopany przez ekipę mojego znajomego - Jerzego Misiurki: Jeszcze zdjęcia z lotu ptaka Parter: Piętro: (Sorka za kratki na tych rzutach :P) Dzięki za obejrzenie mojego domu i zapraszam ponownie! Mam nadzieję, że Wam się podobał! A na koniec mała zagadka: Ile jest obrazów namalowanych przez Yeelę? |
Domek ładny.Ocena:9,5/10 bo mały ogródek
Co do zagadki to 3:salonik,jadalnia i gabinet. |
3 obrazki?
Co do domu, to nie jest zły, jest taki, taki... hm... normalny. Ta łazienka ma dziwną tapetę, nie pasują mi tak kaczorki, chociaż to bardzo patriotyczne. Kuchania zdecydowanie za mała. |
Ogólnie może być ,ale coś ten ogród nie za wielki,a po za tym myślałam ,że będzie lepiej no cóż....ocena 8/10
|
ślicznie.
3 obrazki *__*. dostanę nagrodę? ;D |
Dzięki za oceny :) Racja 3 obrazy xD Co do nagrody to hmm... nie pomyślałam o tym ^^'
|
Bardzo udany domek.Podoba mi się jego bryła aczkolwiek jest brzydka tapetka w łazience (nie w moim stylu) Dlatego 9,5/10
|
Hm, a mi bryła niezbyt się podoba. Wnętrze też nie ciekawe.
Ale plus za balkonik i salon. 7/10. Pozdrawiam, papa :*. |
Bardzo mi sie podoba i chcialabym ściągnąc. Dasz linka? :>
oH oh 3 obrazy :P Ocenka 9/10 Pozdrawiam Caro'tka |
Dałabym ale nie umiem :D Jak ktos mi wytłumaczy to dam :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:14. |