![]() |
Dlaczego zawsze kiedy zakładam jakiś ważny temat to go zamykacie nawet jeżeli proszę, żeb y go nie zamykać?! To jest złosliwe! Przecież to jest forum i duża ilość tematów nie zaszkodzi.
P.S. Dziękuję Liop, że mi podałaś jak te składniki zdobyć. Teraz mam wszystkie zaklęcia. |
Otóż to niejest złośliwość tylko jeżeli piszesz tematy nic niewnoszące ,powtarzające się lub nieciekawe, to niedziw się dlaczego tak jest. Ps to nie ten dział!!
|
Przeważnie jest tak że jak zamyka się temat to znaczy że już taki był...Ale nie martw się jesteś początkująca więc jeszcze troche czasu spędzisz na tym forum to sie przyzwyczaisz i zobaczysz jakie tu zasady panują... :)
|
Och, przecież ja ją znam!!! Nooo, jasne ;) Słuchaj to, że na TAMTYM forum można sobie zakładać tematy typu: Buuu, nikt mnie już nie lubi, Papa, idę!!!, Kto pogada?, jakie macie hobby?, itp. to nei znaczy ze tu tak mozna
-------------- Ty po prostu nie znasz panujących tu zasad!!! Jak, np. NIE PISZE SIĘ POSTA POD POSTEM!!!! --------------- Bo mogłaś edytować tematen post! I nikt nie zamyka tych tematów złośliwie!!!! A tematy zamyka się dlatego, ponieważ takie już były! |
Niemusisz pisać posta pod postem bo jest taka opcja edytój ;)
|
Jak to kotos kiedys powiedzial....To jest wiezienie... :P :P :D :D Ale noc coz trzeba siez tym pogodzic...Chyba ze ktos by przekonal administralow choc taka szansa wynosi ponizej zera...Ale tu sie da przezyc i jest cool...
|
przeczytaj sobie regulamin i wszystko zrozumiesz :P
|
Nawet można usuwać swoje posty ^_^ A to iks powiedziała, ze tutaj jest jak w więzieniu :P
|
OK. Widzicie? Usunęłam tamte posty. Zadowoleni?
|
Żabka sama mówiłaś że nie pisze się posta pod postem tylko jest opcja EDYTUJ..
Mówie wam tu jest potrzebny ktoś do zamknięcia tematu..Pewnie glazek zaraz tu się zjawi i pozamyka niepotrzebne tematy :P Czyż się nie myle?? :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:10. |